![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Katalánská rýže s vepřovým masem: Maso nakrájíme na malé kostky, cibuli a česnek na drobné kostičky. Olej zahřejeme a maso asi 2 minuty osmahneme, pak přidáme cibuli a opékáme ještě asi 3 minuty. Zalijeme trochou vývaru, přidáme česne ... …více»
|
![]() |
6. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Mleté maso se zelím: Zelné listy povaříme asi 10 minut se solí a kmínem, slijeme a necháme okapat. Cibuli nakrájíme na kostičky, přidáme mleté maso, papriku, smetanu a ovesné vločky. Zpracujeme a dochutíme pepřem. Formu v ... …více»
|
![]() |
6. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené plátky v sosu: Nejprve maso omyjeme, osušíme v papírové utěrce, nakrájíme na plátky, naklepeme je a ochutíme kořením. Každý si maso okoření svým způsobem (př. estragon a rozmarýn). Pozor, maso moc nesolíme, sýr je s ... …více»
|
![]() |
6. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový řízek s kokosovou kůrčičkou: Maso omyjeme a paličkou ho naklepeme. Řízky osolíme a obalíme v mouce. V hlubokém talíři rozkvedláme vajíčko a osolíme ho. Kokosovou moučku smícháme se strouhankou. Řízky namočíme ve vejci a potom je ... …více»
|
![]() |
6. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové kotlety s glazurou: 1. Marmeládu smíchejte s hořčicí, drceným česnekem a lžící vody.
2. Osolené maso grilujte nebo pečte, dokud nezměkne; trvá to asi čtvrt hodiny. Párkrát je obraťte a pomažte marmeládovou glazurou.
... …více»
|
![]() |
5. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Panenka s gremolatou: 1. Předehřejte troubu na 200 °C, horkovzdušnou na 180 °C. Půlku oleje rozpalte v teflonové pánvi a 5 minut lehce smažte cibuli. Přesuňte do zapékací misky. Na pánvi rozpalte zbylý ... …více»
|
![]() |
5. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Cordon bleu z vepřového: 1. Předehřejte troubu na 180 °C, horkovzdušnou na 160 °C. Plátky důkladně rozklepejte; dejte pozor, aby se neprotrhly. Pokud jste na to vyloženě zvyklí, můžete je lehce osolit a o ... …více»
|
![]() |
5. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová směs uzenář: Na oleji orestujeme cibuli do hněda, přidáme na nudličky nakrájenou vepřovou plec, orestujeme, zalejeme vodou, osolíme a necháme 20 minut dusit. Pak přidáme na nudličky nakrájenou anglickou slaninu, k ... …více»
|
![]() |
5. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní vepřové se spoustou zeleniny: 1. Rýži vařte v osolené vodě (pozor, rýže může hodně nabýt na objemu, až o sto procent!) asi dvanáct minut.
2. Mezitím rozpalte ve woku či velké pánvi olej, přidejte vepřové maso a tři až čtyři min ... …více»
|
![]() |
5. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jalovcové uzené: Osušené maso se potře kořenící směsí a naloží do sudu, sud se zakryje plátnem a zatíží. Po 3 až 4 týdnech nakládání se maso stejně dlouhou dobu udí ve studeném kouři z jalovcových třísek.
... ... …více»
|