Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová žebírka, dozlatova potíraná medem a pikantně okořeněná

Vepřová žebírka, dozlatova potíraná medem a pikantně okořeněná
10. 08. 2008 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Vepřová žebírka, dozlatova potíraná medem a pikantně okořeněná: 1. Všechny přísady na marinádu promíchejte v míse. Nalijte na žebra a nechte v chladu odležet, nejlépe čtyřiadvacet hodin. Maso díky tomu náležitě nasákne všemi chutěmi a vůněmi. 2. Vyjměte žebra z m ... …více»

Čínské jarní závitky

Čínské jarní závitky
10. 08. 2008 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Čínské jarní závitky: Houby necháme asi 2 hodiny v horké vodě nabobtnat, potom je nakrájíme na tenké plátky. Maso nakrájíme na tenké asi 1 cm široké plátky a obalíme je v hladké mouce. Bambusové výhonky nakrájíme na proužk ... …více»

Jemné vepřové proužky

Jemné vepřové proužky
10. 08. 2008 Vepřové maso +++_______
Příprava receptu Jemné vepřové proužky: 1. Ve velké silnostěnné pánvi rozehřejte trochu oleje (o něco víc než lžíci) a ze všech stran na něm dozlatova opečte maso; trvá to tři až čtyři minuty. Maso vyjměte z pánve a dejte stranou. 2. Do pá ... …více»

Vepřový steak s melounem

Vepřový steak s melounem
10. 08. 2008 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Vepřový steak s melounem : Z melounu odstraníme slupku a semínka, dušinu nakrájíme na měsíčky. Z jednoho vymačkáme šťávu. Do nádoby vlijeme bílé víno, lžíci melounové šťávy, med, protlak, tabasco, sůl a pepř a dobře promícháme. ... …více»

Tmavý prejt s rýží

Tmavý prejt s rýží
10. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Tmavý prejt s rýží: 1. Bůček vložíme do osolené vody a uvaříme doměkka 2. Rýži spaříme horkou vodou, necháme okapat a opražíme na sádle, zalijeme na prst vývarem a v troubě podusíme 3. Uvařený bůček umeleme, přidáme na ... …více»
 

Vepřová kýta s ananasem

Vepřová kýta s ananasem
9. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová kýta s ananasem: Maso nakrájíme na menší kousky, pokapeme sójovou omáčkou a promícháme se solamylem. Potom maso opečeme na rozehřátém oleji. Osolíme, zakapeme citronovou šťávou, šťávou z kompotu, dochutíme cukrem a pr ... …více»

Fazolky s bůčkem

Fazolky s bůčkem
9. 08. 2008 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Fazolky s bůčkem: Bůček pokrájíme na tenké nudličky a prudce opečeme. Když se z masa vypeče tuk, vmícháme sójovou omáčku, osolíme, posypeme pepřem, kmínem, mírně podlijeme vodou a dusíme asi 15 minut. Poté přidáme fazo ... …více»

Medailonky s bylinkami

Medailonky s bylinkami
9. 08. 2008 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Medailonky s bylinkami: 1. Vepřové maso nejdříve nakrájíme na medailonky, lehce ho naklepeme, podle chuti osolíme a opepříme, pokapeme olejem a necháme odležet. Čerstvou petrželku a plovinu bazalky nasekáme a potom smícháme ... …více»

Kotleta se zeleninovou kaší

Kotleta se zeleninovou kaší
9. 08. 2008 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Kotleta se zeleninovou kaší: 1. Vepřové kotlety najdříve z obou stran hustě posypeme grilovací kořením. Potom je opečeme na rozpálené pánvi, z každé strany tři minuty. Opékáme je nasucho, bez oleje. 2. Teprve potom kotlety potře ... …více»

Indonéské vepřové saté

Indonéské vepřové saté
9. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Indonéské vepřové saté: Zbavit maso tučného. Libové maso nakrájet na 4cm kostky. Smíchat všechny ostatní ingredience až na olej, nebo máslo. Nalít směs na maso a vše dobře promíchat. Nechat marinovat 4 hodiny, nebo do druhéh ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !