Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové se sladkou kůrčičkou a kuskusem

Vepřové se sladkou kůrčičkou a kuskusem
5. 08. 2008 Vepřové maso +++_______
Příprava receptu Vepřové se sladkou kůrčičkou a kuskusem: 1. Smíchejte hořčici s medem i pomerančovou šťávou a směsí z obou stran potřete plátky masa. Rozpalte gril, případně grilovací pánev. Maso grilujte po každé straně zhruba čtyři minuty a potírejte ho ... …více»

Rychlý katův šleh

Rychlý katův šleh
5. 08. 2008 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Rychlý katův šleh: Do většího hrnce dáme pokrájenou cibuli na kostičky, maso pokrájené na kousky (asi jako na guláš), osolíme, opepříme, okořeníme chilli a paprikou, nalijeme celý kečup, obě sklenice leča (necháme celou ... …více»

Bůčkové kostky

Bůčkové kostky
5. 08. 2008 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Bůčkové kostky: Bůček nařežeme podélně po kosti asi na 1/2 až 3/4 cm silné plátky - listy. Takto vzniklou knihu pečlivě popíšeme :-)) Každý řez prosolíme menší špetičkou soli, stejně tak špetičkou pepře a zasypeme ro ... …více»

Vepřová panenka s ananasem a sýrem

Vepřová panenka s ananasem a sýrem
5. 08. 2008 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Vepřová panenka s ananasem a sýrem: Vepřovou panenku nakrájíme na asi centimetr široké medailónky. ty lehce poklepeme rukou - dlaní, opepříme a osolíme a dáme zprudka osmažit na rozpálený olej. Jakmile se maso zatáhne, vyjmeme jej, posk ... …více»

Jemné řízky pana Jana

Jemné řízky pana Jana
5. 08. 2008 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Jemné řízky pana Jana: Umyté řízky z obou stran naklepeme, osolíme, okořeníme kořením vegeta a necháme uležet v chladu. Smícháme vejce s hladkou moukou, osolíme, opepříme a přidáme petžel. nať. Maso namočíme v této směsi a ... …více»
 

Vepřové kotlety na špenátových lístcích

Vepřové kotlety na špenátových lístcích
5. 08. 2008 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Vepřové kotlety na špenátových lístcích: 1. na hluboké pánvi rozpalte olej a osmahněte na něm z obou stran osolené a opepřené kotlety (asi tři až čtyři minuty po každé ­straně). Máte-li obavy, aby bylo maso dost měkké, můžete ho v téhle fázi ... …více»

Vepřová plec plněná houbami a zelím

Vepřová plec plněná houbami a zelím
5. 08. 2008 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Vepřová plec plněná houbami a zelím: Z vepřové plece vyřízneme plochý otvor a maso jemně naklepeme. Otvor naplníme nádivkou. Uzavřeme jehlou na masové závitky, maso osolíme, poprášíme moukou a opečeme po všech stranách na rozehřátém sád ... …více»

Bernská mísa z jednoho hrnce

Bernská mísa z jednoho hrnce
5. 08. 2008 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Bernská mísa z jednoho hrnce: Cibuli nakrájíme na nudličky a podusíme na sádle, přidáme kyselé zelí s jalovcem, promícháme a zalijeme vínem a vodou. Přidáme slaninu, vepřová žebírka, nebo ramínko, přikryjeme poklicí a zvolna vařím ... …více»

Domažlické ragú

Domažlické ragú
5. 08. 2008 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Domažlické ragú: Na oleji zpěníme cibulku a nakrájený stroužek česneku. Vepřové maso nakrájíme na nudličky, na cibuli orestujeme, osolíme, opepříme, dáme 3 lžíce mleté papriky a krátce orestujeme (dáme pozor, aby se ... …více»

Aztécká kapsa

Aztécká kapsa
5. 08. 2008 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Aztécká kapsa: Kotlety ze strany prořízneme, naklepeme, vnitřky vysypeme koriandrem, vložíme 1/2 papriky nebo feferonky, plátek sýra, nudličku česneku a kousek slaniny, sepneme, pokapeme olejem a necháme aspoň 3 hod ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !