![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
21. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zahradnické vepřové knedlíčky: Maso z lopatky nebo krkovičky umyjeme a pomeleme spolu s cibulí a žemlí namočenou v mléce. Přidáme vejce, sůl, pepř, zelenou petrželovou nať posekanou nadrobno a všechno spolu dobře vymícháme. Ze směs ... …více»
|
![]() |
21. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové maso s kyselými okurkami: Maso pokrájíme na plátky, které lehce naklepeme, potom pokrájíme na hrubé nudle a za stálého míchání opražíme na sádle. Osolíme, opepříme, přidáme cibuli posekanou nadrobno, opražíme, podlijeme, přidá ... …více»
|
![]() |
21. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso na staročeský způsob: Maso osolíme, opepříme, opečeme ze všech stran na části sádla, podlijeme a udusíme do měkka. Na zbytku sádla zvlášť opražíme pokrájené houby, zaprášíme moukou, podlijeme přecezenou šťávou z masa a pov ... …více»
|
![]() |
21. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Katova krkovička: Vepřovou krkovičku podle potřeby očistíme a nakrájíme na plátky. Česnek, cibule a feferonky očistíme. Polovinu česneku utřeme se solí a pepřem. Ochuceným česnek potřeme plátky krkovičky a vložíme do . ... …více»
|
![]() |
21. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety na čokoládě: Maso pokrájíme na řízky, které naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem a ugrilujeme, nebo opečeme na oleji z každé strany 6 minut. Opečené maso odložíme do tepla. Do hrnce přidáme sádlo, cibuli p ... …více»
|
![]() |
21. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové žebírko na vinohradský způsob: Žebírka naklepeme, osolíme, opepříme a prudce opečeme v rozehřátém sádle z obou stran do zlatova. Hrozny umyjeme a větší část protřeme přes síto. Maso podlijeme protřenou šťávou a krátce podusíme. Pot ... …více»
|
![]() |
21. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový bůček na balkánský způsob: Očištěné a umyté maso pokrájíme na kostky. Cibuli posekáme nadrobno zpěníme na tuku, přidáme pokrájené maso, opražíme, osolíme, opepříme a přimícháme pokrájené čerstvé papriky. Všechno spolu trochu op ... …více»
|
![]() |
21. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lyonské maso s paprikami: Odblaněnou vepřovou panenku naporcujeme asi na 2 centi-metrové kostky. Maso smícháme s 1 vrchovatou lžící směsi koření „Ratatouille". Přidáme 3 lžíce oleje, přiměřeně osolíme, opepříme a dáme od ... …více»
|
![]() |
21. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové ramínko po italsku: Cibulky a česnek oloupeme. Česnek navíc rozpůlíme.
Maso zbavíme šlach, osolíme, opepříme a pomalu opečeme na rozpáleném oleji ze všech stran. Přidáme loupané cibulky a stroužky česneku. Necháme mí ... …více»
|
![]() |
21. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masová roláda se zeleninou: Z masa si připravíme plát o velikosti asi 30 x 30 cm podle možnosti masa. Plát masa naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Salám nastrouháme.
V pánvi rozpálíme sádlo, vs ... …více»
|