![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
21. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové na kmínu: Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Maso podle potřeby očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky požadované velikosti.
V hrnci rozehřejeme olej, vsypeme cibuli a smažíme ji dozlatova. Vsy . ... …více»
|
![]() |
21. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vrabci po moravsku: Libové vepřové maso (plecko, ramínko) nakrájené na větší kostky, posypeme drceným kmínem, opepříme, promícháme s česnekem rozetřeným se solí a necháme asi hodinu odležet. Rozpůlenou cibuli nakrájíme n ... …více»
|
![]() |
21. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Anglická krkovička: Plátky masa zlehka naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a z jedné strany pomoučníme.
Na pánvi rozehřejeme máslo s olejem a vložíme maso pomoučněnou stranou dolů. Pět minut opékáme, až se ... …více»
|
![]() |
21. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové medailonky se žampiony: Z vepřové kýty nakrájíme menší plátky, které velmi slabě osolíme, ale hodně je poprášíme mletým kmínem z obou stran. Žampiony scedíme a nasekáme.
Olej rozpálíme a medailonky z obou stran opečeme. ... …více»
|
![]() |
21. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené vepřové na koření a rozinkách: Koření vložíme do hmoždíře a vše rozdrtíme na jemný prášek.
Maso nakrájíme na kousky a vložíme do mísy. Maso posypeme směsí koření, pokapeme olejem a pořádně promícháme. Necháme 15 minut proležet. ... …více»
|
![]() |
21. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový řízek s klobásou: Řízky rozklepeme a do středu navršíme kopeček připravené směsi: na oleji osmažíme 2/3 klobásy nakrájené nadrobno, plátky nakrájených žampionů, zalijeme vejci, osolíme a necháme srazit.
Naplněný řízek ... …více»
|
![]() |
21. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krupoto: Maso nakrájíme na malé kostky a vložíme na usmaženou cibuli s čestnekem. Podlijeme trochou vody, osolíme, opepříme, dusíme doměkka. Jakmile je maso měkké přidáme uvařené kroupy, majoránku.
Příloha ky ... …více»
|
![]() |
21. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízek chudého rytíře: Maso nakrájíme, naklepeme, osolíme a opečeme po obou stranách. Řízky přendáme na vymazaný pekáček, povrch řízků posypeme polovinou nakrájené cibule na kolečka, poklademe plátky sýra, posypeme druhou p ... …více»
|
![]() |
21. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Maso na hříbkách: Vepřové maso nakrájíme na tenké proužky.
Naložíme do marinády z( bílků, sójové omáčky, sůli,zázvoru a pepře.
Promícháme a necháme uležet 1/2 hod.
Na oleji zpěníme cibuli a houby, osolíme a opepříme ... …více»
|
![]() |
21. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou: Vepřovou panenku nakrájíme na medailonky, lehce
naklepeme, okořeníme a opečeme na rozpáleném oleji
po obou stranách. Opečené maso uložíme na vyhřátý
talíř. Do pánvičky nalijeme smetanu, vegetu, hoř ... …více»
|