![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kořeněné řízkové roládky: Maso opereme, osušíme a poklademe slaninou. Takto připravené plátky posypeme sýrem a opepříme. Řízek srolujeme a pevně párátkem sepneme. Otáčíme a grilujeme zhruba 10-15 minut. ... ... …více»
|
![]() |
20. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cikánsky guláš s brambory: Na 2 lžících oleje opečeme 100 g nadrobno nakrájené slaniny. Když zesklovatí, přidáme 4 větší nadrobno nakrájené cibule a dva na plátky nakrájené stroužky česneku. Zpěníme a když začne cibule zlátnout ... …více»
|
![]() |
20. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky v pomerančové šťáve: 500 – 750 g vepřových plátků naklepeme a na několika místech propícháme vidličkou nebo povrch lehce několikrát nařízneme nožem (urychlíme tím marinování).
Takto připravené plátky naložíme do mariná ... …více»
|
![]() |
20. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové závitky se slaninou a česnekem: Vepřové plátky osolíme a opepříme a nakrájíme na obdélníkové nudličky, které potřeme prolisovaným česnekem a položíme na ně překrojený plátek slaniny napůl. Srolujeme do malého závitku a spíchneme ... ... …více»
|
![]() |
20. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety s kapary : Kotlety naklepeme, osolíme, okořeníme, pokapeme jemně chilli omáčkou, potřeme olejem a dáme do lednice na 2-3 hodiny odležet.
V hlubší pánvi rozehřejeme asi 3 lžíce oleje, na kterém kotlety pozvolna ... …více»
|
![]() |
20. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bavorské výpečky: Do 6 lžic oleje dáme 1 lžíci směsi koření "Bavorská pečeně" a 1,5 lžičky soli. Olej s kořením přivedeme až k varu a necháme zchladnout. Tímto způsobem koření rozvine svoji chuť.
Vykostě ... …více»
|
![]() |
20. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brokolice dušená s masem: Vepřové maso naklepeme a nakrájíme na kostky. Za
stálého míchání je opečeme na oleji, vyjmeme, pak
na oleji osmažíme drobně krájenou cibuli a vmícháme
prolisovaný česnek. Hned přidáme maso, sůl, pe ... …více»
|
![]() |
20. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní libová pečeně: Vepřové maso (s kostí) omyjeme a nakrájíme přes vlákno na silnější plátky (budoucí porce pro 1 osobu) až ke kosti. (Maso na pečeni zůstává vcelku, jen je asi do 3/4 – ke kosti – naříznuté.) Pokud na p ... …více»
|
![]() |
20. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mandlová vepřová pečeně: Do 2 mističek dáme samostatně mandle a rozinky. Přelijeme (spaříme) vroucí vodou a necháme 3 – 5 minut odležet. Madle oloupeme a vodu z rozinek slijeme. Do mixeru vložíme oloupané mandle a rozinky, př ... …více»
|
![]() |
20. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová panenka aglio peperoncini: Vepřovou panenku omyjeme, odblaníme a nakrájíme na plátky nejméně 1cm silné. Lehce rukou naklepeme, okořeníme směsí koření „Aglio peperoncini“ a osolíme. Necháme v chladnu cca 15 min. odležet. Na tefl ... …více»
|