Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kořeněné řízkové roládky

Kořeněné řízkové roládky
20. 05. 2008 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Kořeněné řízkové roládky: Maso opereme, osušíme a poklademe slaninou. Takto připravené plátky posypeme sýrem a opepříme. Řízek srolujeme a pevně párátkem sepneme. Otáčíme a grilujeme zhruba 10-15 minut. ... ... …více»

Cikánsky guláš s brambory

Cikánsky guláš s brambory
20. 05. 2008 Vepřové maso +++++++++-
Příprava receptu Cikánsky guláš s brambory: Na 2 lžících oleje opečeme 100 g nadrobno nakrájené slaniny. Když zesklovatí, přidáme 4 větší nadrobno nakrájené cibule a dva na plátky nakrájené stroužky česneku. Zpěníme a když začne cibule zlátnout ... …více»

Vepřové plátky v pomerančové šťáve

Vepřové plátky v pomerančové šťáve
20. 05. 2008 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Vepřové plátky v pomerančové šťáve: 500 – 750 g vepřových plátků naklepeme a na několika místech propícháme vidličkou nebo povrch lehce několikrát nařízneme nožem (urychlíme tím marinování). Takto připravené plátky naložíme do mariná ... …více»

Vepřové závitky se slaninou a česnekem

Vepřové závitky se slaninou a česnekem
20. 05. 2008 Vepřové maso ++++++++__
Příprava receptu Vepřové závitky se slaninou a česnekem: Vepřové plátky osolíme a opepříme a nakrájíme na obdélníkové nudličky, které potřeme prolisovaným česnekem a položíme na ně překrojený plátek slaniny napůl. Srolujeme do malého závitku a spíchneme ... ... …více»

Vepřové kotlety s kapary

Vepřové kotlety s kapary
20. 05. 2008 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Vepřové kotlety s kapary : Kotlety naklepeme, osolíme, okořeníme, pokapeme jemně chilli omáčkou, potřeme olejem a dáme do lednice na 2-3 hodiny odležet. V hlubší pánvi rozehřejeme asi 3 lžíce oleje, na kterém kotlety pozvolna ... …více»
 

Bavorské výpečky

Bavorské výpečky
20. 05. 2008 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Bavorské výpečky: Do 6 lžic oleje dáme 1 lžíci směsi koření "Bavorská pečeně" a 1,5 lžičky soli. Olej s kořením přivedeme až k varu a necháme zchladnout. Tímto způsobem koření rozvine svoji chuť. Vykostě ... …více»

Brokolice dušená s masem

Brokolice dušená s masem
20. 05. 2008 Vepřové maso ++++++++-_
Příprava receptu Brokolice dušená s masem: Vepřové maso naklepeme a nakrájíme na kostky. Za stálého míchání je opečeme na oleji, vyjmeme, pak na oleji osmažíme drobně krájenou cibuli a vmícháme prolisovaný česnek. Hned přidáme maso, sůl, pe ... …více»

Pikantní libová pečeně

Pikantní libová pečeně
20. 05. 2008 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Pikantní libová pečeně: Vepřové maso (s kostí) omyjeme a nakrájíme přes vlákno na silnější plátky (budoucí porce pro 1 osobu) až ke kosti. (Maso na pečeni zůstává vcelku, jen je asi do 3/4 – ke kosti – naříznuté.) Pokud na p ... …více»

Mandlová vepřová pečeně

Mandlová vepřová pečeně
20. 05. 2008 Vepřové maso +++-______
Příprava receptu Mandlová vepřová pečeně: Do 2 mističek dáme samostatně mandle a rozinky. Přelijeme (spaříme) vroucí vodou a necháme 3 – 5 minut odležet. Madle oloupeme a vodu z rozinek slijeme. Do mixeru vložíme oloupané mandle a rozinky, př ... …více»

Vepřová panenka aglio peperoncini

Vepřová panenka aglio peperoncini
20. 05. 2008 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Vepřová panenka aglio peperoncini: Vepřovou panenku omyjeme, odblaníme a nakrájíme na plátky nejméně 1cm silné. Lehce rukou naklepeme, okořeníme směsí koření „Aglio peperoncini“ a osolíme. Necháme v chladnu cca 15 min. odležet. Na tefl ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !