![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Přírodní křehká krkovice: Krkovici omyjeme a naklepeme. Jogurt smícháme s tatarkou a do této směsi maso balíme. Musí být celé ze všech stran zakryté.
Druhý den jogurt omyjeme, krkovici osušíme a okořeníme. Pak rozehřejeme ... …více»
|
![]() |
20. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový kotlet na hořčici: Maso naklepeme, osolíme, opepříme a vydatně potřeme hořčicí. Necháme chvíli odležet, než si na drobno nakrájíme šunku, okurek a cibuli. Poté na rozpáleném oleji opečeme plátky masa z obou stran a ucho ... …více»
|
![]() |
20. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažený vepřový řízek v bramborákovém těstě: Omytou kýtu přes vlákno nařežeme na řízky. Naklepeme je, osolíme, nařízneme okraje. Brambory nastrouháme a po chvilce z nich scedíme vodu. Pak přidáme mléko, mouku, pepř, majoránku a utřený česnek se ... …více»
|
![]() |
20. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová krkovice na kmíně: Maso omyjeme, osušíme a hojně posypeme celým kmínem. Posolíme a vložíme do pekáčku s rozpuštěným sádlem, podlijeme a pečeme. Maso během pečení přeléváme výpekem. Před koncem pečení přidáme do šťávy dr ... …více»
|
![]() |
20. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečeně s červeným zelím a jablky: Omyté maso posolíme, pokmínujeme, vložíme do pekáčku s rozpuštěným sádlem, podlijeme a pečeme do poloměkka. Pak k masu přidáme omyté a na proužky nakrájené zelí, podlijeme a dopečeme maso v zelí. Před ... …více»
|
![]() |
20. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečené kotlety na šlehačce: Připravené kotlety mírně naklepeme, posolíme, popepříme, potřeme kremžskou hořčicí z obou stran. Vložíme do tukem vymazaného pekáčku, zasypeme křenem. Křen pokryjeme kolečky nakrájených brambor, posol ... …více»
|
![]() |
20. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pražská vepřová pečínka: Maso omyjeme, osušíme a posolíme(stranu s kůží zatím nesolíme), pokmínujeme a vložíme do pekáče kůží dolů. Podlijem částí vody, přidáme nové koření, pepř a jalovec. Při pečení poléváme maso výpekem. K ... …více»
|
![]() |
20. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové výpečky: Opláchnutý bůček nakrájíme přibližně na stejné kousky, které posolíme, popepříme, zamícháme s nakrájenou cibulí na kolečka a přidáme prolisovaný česnek. Vložíme do pekáče, podlijeme polovinou vývaru a ... …více»
|
![]() |
20. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové ve vlastní šťávě s paprikami: Papriky nakrájíme na proužky, promícháme je s prolisovaným česnekem a podusíme na rozpáleném oleji. Po chvíli přidáme kousky masa, orestujeme, podlijeme vodou, osolíme a dusíme, až je maso měkké.
Př ... …více»
|
![]() |
20. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový ořech s bílou fazolí: Den dopředu namočené fazole uvaříme do poloměkka. Přidáme k nim pokrájené zelí, omytý ořech(kousky vepřového), osolíme, opepříme a dusíme. Když je maso téměř měkké, zahustíme pokrm jíškou ze sádla a m ... …více»
|