![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové dobrodružství: Vepřovou panenku rozdělíme na tři špalíčky a rozklepeme na 1 centimetr silné plátky, které osolíme a opepříme. Do rozpáleného oleje přidáme cukr a na mírném plameni necháme rozpustit. Když začne cukr ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové na mléce: Maso naložíme do uvedených ingrediencí a necháme přes noc uležet v lednici. Druhý den maso v mléce nejprve povaříme a pak pečeme zvolna v předehřáté troubě až bude měkké.
Příloha: těstoviny ... ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sterilované fazole s vepřovým masem: Otevřeme si všechny konzervy fazolí. Cibuli očistíme a nakrájíme nahrubo. Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky. Sterilovanou zeleninu scedíme. Vepřovou konzervu nakrájíme na větší kusy, maso se s . ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso na červeném víně: Vepřové maso nakrájíme na kostky. Dáme do menší nesmaltované misky, osolíme, opepříme, přidáme nové koření, krájenou cibuli a 0,5 dl vína. Nepodléváme. Naplněnou misku vložíme na děrovanou podložku do ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Panenské ražniči: Odblaněné maso nakrájíme přes vlákno na 16 špalíčků, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Střídavě napichujeme na špízové kovové jehly nebo na špejle - maso, kousek párku a cibule. Potřeme olejem a op ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové hranolky: Vepřovou kýtu nakrájíme přes vlákno na menší hranolky. Vložíme na malé množství rozehřátého oleje v teflonovém rendlíku. Za stálého míchání rychle osmahneme. Přidáme mletou sladkou papriku, krájenou c ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky v sýrovém obalu: Odblaněné řízky naklepeme vlhkou paličkou. Osolíme, lehce obalíme v mouce a v obalovacím, středně hustém těstíčku, které připravíme smícháním všech uvedených přísad. Smažíme po obou stranách na rozehř ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky v bramborovém obalu: Řízky naklepeme vlhkou paličkou, osolíme a okořeníme. Obalíme v bramborovém těstíčku a opékáme po obou stranách na rozehřátém oleji na teflonové pánvi.
Bramborové obalovací těstíčko:
Oloupané syrové ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené uzené maso: Uzené maso dáme do menší nesmaltované misky a přidáme krájenou cibulku. Nepodléváme. Naplněnou misku vložíme na děrovanou podložku do tlakového hrnce s 3,5 dl vody. Dusíme doměkka. Misku s masem vyjme ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky podle česnekáře: Odblaněné řízky postříkáme lisovaným česnekem a do řízků dobře vklepeme. Osolíme, obalíme v mouce a ve středně hustém těstíčku připraveném rozšleháním všech uvedených přísad. Smažíme po obou stranách ... …více»
|