Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové dobrodružství

Vepřové dobrodružství
11. 05. 2008 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Vepřové dobrodružství: Vepřovou panenku rozdělíme na tři špalíčky a rozklepeme na 1 centimetr silné plátky, které osolíme a opepříme. Do rozpáleného oleje přidáme cukr a na mírném plameni necháme rozpustit. Když začne cukr ... …více»

Vepřové na mléce

Vepřové na mléce
11. 05. 2008 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Vepřové na mléce: Maso naložíme do uvedených ingrediencí a necháme přes noc uležet v lednici. Druhý den maso v mléce nejprve povaříme a pak pečeme zvolna v předehřáté troubě až bude měkké. Příloha: těstoviny ... ... …více»

Sterilované fazole s vepřovým masem

Sterilované fazole s vepřovým masem
11. 05. 2008 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Sterilované fazole s vepřovým masem: Otevřeme si všechny konzervy fazolí. Cibuli očistíme a nakrájíme nahrubo. Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky. Sterilovanou zeleninu scedíme. Vepřovou konzervu nakrájíme na větší kusy, maso se s . ... …více»

Vepřové maso na červeném víně

Vepřové maso na červeném víně
11. 05. 2008 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Vepřové maso na červeném víně: Vepřové maso nakrájíme na kostky. Dáme do menší nesmaltované misky, osolíme, opepříme, přidáme nové koření, krájenou cibuli a 0,5 dl vína. Nepodléváme. Naplněnou misku vložíme na děrovanou podložku do ... …více»

Panenské ražniči

Panenské ražniči
11. 05. 2008 Vepřové maso +++_______
Příprava receptu Panenské ražniči: Odblaněné maso nakrájíme přes vlákno na 16 špalíčků, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Střídavě napichujeme na špízové kovové jehly nebo na špejle - maso, kousek párku a cibule. Potřeme olejem a op ... …více»
 

Vepřové hranolky

Vepřové hranolky
11. 05. 2008 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Vepřové hranolky: Vepřovou kýtu nakrájíme přes vlákno na menší hranolky. Vložíme na malé množství rozehřátého oleje v teflonovém rendlíku. Za stálého míchání rychle osmahneme. Přidáme mletou sladkou papriku, krájenou c ... …více»

Vepřové řízky v sýrovém obalu

Vepřové řízky v sýrovém obalu
11. 05. 2008 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Vepřové řízky v sýrovém obalu: Odblaněné řízky naklepeme vlhkou paličkou. Osolíme, lehce obalíme v mouce a v obalovacím, středně hustém těstíčku, které připravíme smícháním všech uvedených přísad. Smažíme po obou stranách na rozehř ... …více»

Řízky v bramborovém obalu

Řízky v bramborovém obalu
11. 05. 2008 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Řízky v bramborovém obalu: Řízky naklepeme vlhkou paličkou, osolíme a okořeníme. Obalíme v bramborovém těstíčku a opékáme po obou stranách na rozehřátém oleji na teflonové pánvi. Bramborové obalovací těstíčko: Oloupané syrové ... …více»

Dušené uzené maso

Dušené uzené maso
11. 05. 2008 Vepřové maso ++++++++__
Příprava receptu Dušené uzené maso: Uzené maso dáme do menší nesmaltované misky a přidáme krájenou cibulku. Nepodléváme. Naplněnou misku vložíme na děrovanou podložku do tlakového hrnce s 3,5 dl vody. Dusíme doměkka. Misku s masem vyjme ... …více»

Řízky podle česnekáře

Řízky podle česnekáře
11. 05. 2008 Vepřové maso +++++++++_
Příprava receptu Řízky podle česnekáře: Odblaněné řízky postříkáme lisovaným česnekem a do řízků dobře vklepeme. Osolíme, obalíme v mouce a ve středně hustém těstíčku připraveném rozšleháním všech uvedených přísad. Smažíme po obou stranách ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !