![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
12. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety po kovářsku: Do suchého pekáče naskládáme na kolečka nakrájenou cibuli, na to naskládáme osolené a opepřené kotlety, na to poklademe nahrubo nastrouhaný sýr a vše zalijeme 1/4 l šlehačky a pečeme asi 1 hodinu ve s ... …více»
|
![]() |
12. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Alsaské zelí s vepřovým a klobáskou: Předehřát troubu na 150°C. Rozehřát půlku sádla ve velkém hrnci vhodném do trouby, přidat cibuli a špek a smažit za stálého míchání asi 5 min., až je cibule měkká a špek zbarvený.
Nahnout hrnec a vyb ... …více»
|
![]() |
12. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bigus ze Slezska: Slaninu nakrájíme na kostičky, rožškvaříme ji, přidáme drobně nakrájenou cibuli, osmažíme do zlatova, přidáme papriku, na plátky nakrájený pórek, na malé kousky nakrájené maso a na větší kostky nakráj ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízek Regina: Plátky z kýty naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na tuku. Mezitím si připravíme roládku ze šunky a sýra a to tak, že na stůl položíme plátek sýru, na něj plátek šunky a plníme míchanými ... ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Přírodní vepřové žebírko: Žebírka u kosti nakrojíme a naklepeme vlhkou paličkou. Osolíme, okořeníme a lehce obalíme v mouce. Prudce opečeme po obou stranách na malém množství rozehřátého oleje na teflonové pánvi. ... ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové s rajčaty a šlehačkou: Maso nakrájíme na menší plátky nebo na kostky, osolíme a okořeníme. Dáme na děrovanou podložku do tlakového hrnce s 3 dl vody a přidáme krájenou cibuli. Hrnec uzavřeme a dusíme doměkka. Hrnec zchladím ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Segedínské vepřové maso: Maso nakrájíme na kostky. Dáme do tlakového hrnce s 2 dl vody. Osolíme a přidáme krájenou cibuli a poprášíme paprikou. Dusíme 20 minut. Hrnec ochladíme, otevřeme, přidáme pokrájené zelí a rajčatový pr ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cibulářské maso: Maso nakrájíme na kostky. Dáme do menší nesmaltované misky, osolíme, okořeníme a pokropíme olejem. Nepodléváme. Naplněnou misku vložíme na děrovanou podložku do tlakového hrnce s 3,5 dl vody. Dusíme d ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí živáňská: Vepřové maso protkneme většími klínky moravského uzeného a cibulí. Osolíme a pokropíme olejem. Upravené maso dáme na alobal potřený olejem a pevně zabalíme. Pečeme v dobře předehřáté troubě. Před dope ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Přírodní vepřové řízky: Odblaněné, přes vlákno ukrojené řízky naklepeme vlhkou paličkou. Osolíme, lehce obalíme v mouce a opečeme po obou stranách na malém množství rozehřátého oleje na teflonové pánvi. ... ... ... …více»
|