![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené vepřové na paštice: Maso nakrájíme na menší plátky nebo kostky. Dáme do menší nesmaltované misky, osolíme, přidáme paštiku a krájenou cibuli. Pokropíme olejem a nepodléváme. Naplněnou misku vložíme na děrovanou podložku ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové v kedlubnách: Maso nakrájíme na kostky. Dáme do menší nesmaltované misky, osolíme, pokropíme olejem a přidáme krájenou cibuli. Nepodléváme. Naplněnou misku vložíme na děrovanou podložku do tlakového hrnce s 3 dl vo ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lodnické závitky: Vepřové kýty nakrájíme 4 plátky, které dobře naklepeme, osolíme a opepříme.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na 8 koleček. Kápii očistíme, omyjeme a rozdělíme na 4 díly.
Česnek oloupeme, prolisujem ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové z Balatonu: Maso nakrájíme na kostky. Dáme do menší nesmaltované misky, osolíme, okořeníme, pokropíme olejem a přidáme krájenou cibuli. Nepodléváme. Naplněnou misku vložíme na děrovanou podložku do tlakového hrnc ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gobbetti s boloňskou omáčkou: Vepřové maso nakrájíme na kousky nebo na nudličky (jako na čínu). Dáme vařit vodu potřebnou pro přípravu těstovin. Na pánvi rozehřejeme olej.
Kousky masa okořeníme grilovacím kořením a zprudka ore ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové žebírko v zelné sukni: Žebírka od kosti uřízneme a naklepeme vlhkou paličkou. Obalíme v hladké mouce a na nesmaltované pánvi nasucho opečeme po obou stranách. Zelné listy spaříme ve vroucí osolené vodě. Po zchladnutí žebra ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané vepřové maso: Vepřové maso dáme do menší nesmaltované misky, osolíme, zastříkneme lisovaným česnekem, posypeme kmínem a krájenou cibulí. Nepodléváme. Naplněnou misku vložíme na děrovanou podložku do tlakového hrnce ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky barbecue: Plátky z vepřové kýty, krájené přes vlákno, naklepeme a shrneme. Dáme na rošt, který je umístěn asi 5 cm nad rozžhaveným dřevěným uhlím. Pečeme po obou stranách do kůrčičky - asi 5 minut na každé stra ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečeně Kentucky: Nejdříve si dáme sušené ovoce do misky, zalijeme ho alkoholem a necháme asi dvě hodiny bobtnat. Oloupeme jablko a nakrájíme ho na kostky, oloupeme i stroužky česneku a nakrájíme je na delší ploché klí ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové závitky s vinnou klobásou: Vepřové řízky naklepeme vlhkou paličkou a osolíme. Náplň z klobásy vytlačíme, rozestřeme na plátky a poklademe podélně krájenými pruhy papriky. Svineme a spíchneme jehlou na maso. Závitky dáme do menš ... …více»
|