![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové krokety: Cibule očistíme, nasekáme najemno a na lžíci másla ji osmahneme dozlatova.
Vepřovou plec nebo jiné vepřové maso umeleme na masovém mlýnku. Do masa vmícháme strouhanku, cibuli, víno, vejce, podle chu ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mleté řízky z vepřového bůčku: 500 g mletého vepřového bůčku smícháme s mlékem a sýrem. Osolíme a opepříme. Dáme na 12 hodin do lednice. Pak vytvarujeme asi 2 cm silné placičky, osolíme je a obalíme v hladké mouce, vejci a strouhan ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená vepřová žebra s křenem: Do horké vody vložíme vepřový bůček, osolíme a vaříme cca 1 hodinu. Do pekáčku vložíme vepřová žebra a uvařený bůček, nakrájenou cibuli a česnek, pokmínujeme a pečeme v rozehřáté troubě cca 1 hodinu n ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečeně s chřestem: Chřest nakrájíme na kousky. Do masa ostrým nožem nařízneme velkou kapsu a prosolíme ho.
Rohlíky nakrájíme na kostičky, navlhčíme je mlékem, přidáme sekané ořechy, chřest a žloutky. Promícháme, o . ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové medailonky s restovaným bílým a zeleným chřestem : Oloupaný chřest zvolna orestujeme na oleji a ochutíme solí a citronovou šťávou. Dílky jednoho pomeranče lehce prohřejeme ve šťávě z druhého pomeranče a přidáme do připravené základní holand ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso v karamelu: Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Do rozpáleného oleje přidáme 1 lžíci cukru a na mírném plameni necháme zkaramelizovat. Pak hned vložíme maso a prudce osmahneme.
Když maso zbělá, podlij ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové a la zvěřina: Vepřové maso nakrájíme na plátky, obalíme v mouce a opečeme na oleji. Přidáme koření, podlijeme polovinou červeného vína a trochou vody a dusíme téměř doměkka. Pak přidáme brusinky, džem a zbytek červ ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané masíčko se sýry: Maso nakrájíme na plátky nebo na kostky jako na guláš, podle druhu a kvality masa. Poklademe na olej do zapékací mísy nebo pekáčku, osolíme, popepříme, přidáme na kolečka nakrájený pórek, na kousky na ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový steak se sýrovou omáčkou: Vepřové řízky po obvodu nařízneme a po obou stranách naklepeme paličkou na maso. Poprášíme je moukou. Na pánvi si rozpálíme olej a řízky na něm velmi prudce opečeme – měly by zůstat uvnitř šťavnaté. ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky v květákovém těstíčku: Nejdříve si uvaříme v osolené vodě květák, necháme ho zchladnout a jemně ho nakrájíme nebo rozmačkáme. Šunkový salám nakrájíme na nudličky, nasekáme si opranou zelenou petrželku. Rozmícháme si v misce ... …více»
|