![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso bez míchání: Maso a cibuli nakrájet a pořádně promíchat. Masoxy se rozpustí v malém hrnečku a pak se doleje do 1 litru vody a přidá se solamyl. Vše se dá do pekáče (nejlépe je průhledný Simax), přidá se vše ostatn ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Falešná čína: Maso nakrájené na kostičky osmahneme na oleji, přidáme nakrájenou cibuli a česnek, mrkev a celer nastrouhané na hrubém struhadle, koření, sojovou omáčku a chvíli restujeme. Pak přisypeme rýži, osmahne ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotletky na smetaně a na kari : Koupíme si 4 vepřové kotletky s kostí či bez. Když s kostí, tak samozřejmě vykostíme. Naklepeme - z obou stran posolíme, opepříme a položíme na plech. Plech nemusí být vymazaný.
Poté si vezmeme bram ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlé vepřové: Do ohnivzdorné misky klademe mírně naklepané vepřové plátky, posypeme vegetou a troškou papriky. Dále klademe na kolečka nakrájené brambory, trochu posypané drceným kmínem, bylinkami. Zalijeme šlehačk ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dijonské kotlety: Příloha: MAGGI Bramborová kaše.
Příprava: Kotlety lehce naklepeme, opepříme, osolíme a osmažíme 10 minut z obou stran na másle.
Vyjmeme, do výpeku dáme hořčici a nasekané kapary a zalejeme smetan ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Salašnické plněné zelí: Příloha: Černý chléb.
Příprava: Zelné listy spaříme osolenou vodou, vychladíme a hrubší části odkrojíme. Plníme je náplní, kterou připravíme z posekaného vepřového masa smíchaného s nakrájenou cibu ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Číňanovo štěstí: Příloha: Rýže, brambory, hranolky či topinky.
Příprava: Vepřové maso nakrájíme na kostičky, ostatní suroviny promícháme a maso do marinády naložíme.
Proložíme na kolečka nakrájenou cibulí.
Nechá ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný husí krk: Kůži očistíme a na jednom konci zašijeme. Maso s játry a v mléce namočenou a vymačkanou žemli umeleme. Na sádle lehce osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme k umleté směsi, ochutíme česnekem ut ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Medvědí tlapy se šlehačkou: Omytou a osušenou kýtu nakrájíme na tenké plátky a ty ještě naklepeme. Rozdělíme je na 4 stejné díly a všechny osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na tenké plátky. Každou porci tj. asi 2-3 plátky mas ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřový pekáček: Maso nakrájené na kousky opečeme spolu s hrubě nakrájenou cibulí na lžičce oleje. Osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka pod pokličkou. Pak přidáme nové koření a nakrájené brambory a podle ... …více»
|