![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mexické vepřové medailonky s opečenými čtvrtkami brambor a pikantními fazolemi: Vepřové medailonky vložíme do sáčku s kořenící směsí. Pečeme asi 30 minut. Čtvrtky brambor ve slupce uvaříme a na pánvi dopečeme. Spařené fazolky orestujeme s nakrájenou cibulkou a plátky česneku. Hot ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní fazole s vepřovým masem: Fazole vsypeme do hrnce, přelijeme vlažnou vodou a necháme přes noc máčet.
Fazole vaříme ve 3 litrech vody do změknutí a pak je scedíme. Ve vhodném hrnci rozpálíme olivový olej. Cibuli nadrobno nasek ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety zalité šlehačkou : Vymažeme pekáč, na který poklademe na kolečka pokrájenou cibuli. Vložíme okořeněné, naklepané kotlety. Přidáme nakrájený česnek, který rozprostřeme na maso. Zalijeme šlehačkou a pečeme cca. 45 min. 10 ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Maso po indicku: Všechno koření smicháme s moukou, v této směsi obalíme maso a na trochu oleji v pekáči osmahneme, až se na masu udělá zlatavá kůrka. Pak maso vyjmeme přidáme 3 nakrájené cibule orestujeme a dáme ... ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso smažené se zázvorem: Vepřové maso nakrájíme na tenké plátky a vložíme je do mísy. Pak je zalijeme marinádou připravenou smícháním uvedených surovin a necháme alespoň 1 hodinu marinovat. Potom je vyjmeme, osušíme a v rozeh ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené plněné vaječnou pěnou: Brambory prolisujeme nebo jemně nastrouháme. Šlehačku lehce ušleháme dopolotuha přidáme k bramborům, osolíme, opepříme a promícháme. Potom nadrobno nakrájíme vejce a cibuli a přisypeme je do směsi. Vš ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory po myslivecku s barevnou zeleninou, houbami a se smetanou: Řízky omyjeme, osušíme, nakrájíme na proužky a na oleji je 6 minut opékáme ze všech stran dozlatova. Papriky omyjeme a zbavíme jadérek. Houby očistíme a obojí nakrájíme na kousky. Brambory oloupeme, n ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sekaná s omáčkou s jablky: Jablka omyjeme, rozřízneme, zbavíme jádřinců, nakrájíme a pokapeme citronovou šťávou. V jablečné šťávě s citronovou kůrou a cukrem je 2 minuty dusíme. Šťávu zahustíme škrobem a povaříme. Cibuli oloupe ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vodouchův povánoční nářez: Kysané zelí proložené bramborami a masem bude lahodit vašim ústům a rozmlsaným žaludkům.
Maso (libovolné zbytky mas, co máte doma nebo uzeninu) nakrájíme na nudličky a orestujeme s cibulí a česnekem. ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso na portském: Čínské houby namočíme asi na 10 minut do vroucí vody, scedíme, propláchneme a nakrájíme na menší kousky. Maso nakrájíme na tenké plátky, promícháme je s vejcem rozšlehaným se škrobovou moučkou a zprud ... …více»
|