![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová panenka v ovesné krustě: Vepřovou panenku opláchneme, rozkrájíme na 4 porce, osolíme a potřeme ze všech stran meruňkovým džemem. Smícháme strouhanku, ovesné vločky a tymián a ve vzniklé směsi důkladně obalíme vepřové. Přemíst ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapustňák - casseuola: Orestujeme maso se slaninou, aby pustilo svou šťávu, tuk a lehce se připeklo. Vyjmeme je z hrnce a na zbylém omastku osmažíme pokrájenou kořenovou zeleninu a cibulku. Zalijeme vínem a necháme jej vypa ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky caprese: Vepřové plátky o síle asi 13 mm rozkrojíme jako větší kapsu, zlehka naklepeme, posolíme a opepříme. Naplníme je dvěma tenkými plátky rajčete, plátkem mozzarely, nakonec přidáme lístek bazalky. Otevřen ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Čínská provokace: 1. Všechny ingredience smícháme a necháme uležet jeden den, poté smažíme malé placičky pomalu a dozlatova.
2. Vhodná příloha jsou například vařené brambory, bramborová kaše nebo bramborový salát. . ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečeně na pivě: Maso nejdříve očistíme, opláchneme, osušíme a řádně nasolíme. Pak je vložíme do pekáčku, posypeme kmínem a tymiánem. Cibuli oloupeme a rozkrájíme na kolečka. Rajčata omyjeme a nařežeme na plátky. Hlav ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové nudličky s paprikami a banány: Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a po chvilce k ní přidáme i na nudličky nakrájené vepřové maso. Když maso zesvětlá, poprášíme ho mletou sladkou paprikou, osolíme a přidáme na tenké nudli ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chatařské Kung-pao: Z konzervy oddělíme sádlo, na kterém zpěníme nadrobno pokrájený pórek nebo cibuli. Přidáme maso, prohřejeme, okořeníme a nakonec vmícháme arašídy. Podáváme s rýží nebo jen s chlebem či pečivem. ... ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Prejt z vepřového kolena a vepřových jater: Koleno s cibulí a kořením vaříme v osolené vodě asi 120 minut. Žemle zalijeme mlékem. Poté z nich vymačkáme přebytečnou tekutinu. Uvařené koleno necháme vychladnout. Maso obereme a společně se žemlemi ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené vepřové se zeleninou a čočkou: Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Mrkev, celer, řapíkatý celer a pórek očistíme. Mrkev nakrájíme na půlkolečka, celer na kostičky, řapíkatý celer na špalíčky, pórek na silnější kolečka. Maso očist ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bůčkové mlsky: Libový bůček nakrájíme na plátky, naklepeme, posolíme, popepříme, potřeme hořčicí a posypeme Gyrosem, naplníme kysaným zelím, zavineme, upevníme párátkem,aby se při pečení mlsky nerozevíraly.
Pokla ... …více»
|