![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety pečené s dušenou zeleninou: Kotlety opečeme na troše sádla. Do šťávy z masa přidáme na kousky nakrájenou zeleninu a dusíme téměř doměkka. Kotlety dáme na vyhřátý talíř, obložíme zeleninou a podáváme s brambory. ... ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotleta nepraktického muže: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a krátce osmahneme. Remosku vymastíme máslem. Navrstvíme kolečka syrových brambor, pokryjeme kolečky cibule, osolíme a opepříme. Navrch dáme kotlety, zalijeme olej ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety na hořčici: Nasekáme cibuli. Kotlety opečeme na směsi másla a oleje asi 15 minut dozlatova. Maso vyjmeme a necháme zezlátnout cibuli. Cibuli vybereme špachtlí, vybereme tuk a místo něho dáme hořčici a rozmícháme ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety na zelí: Kotlety naklepeme, nařízneme okraje, aby se nekroutily, osolíme a opečeme na lžíci tuku. Zelí dáme do kastrolu, na ně položíme kotlety a ještě tence nakrájenou klobásu. Poklademe udušenou rýží, přikry ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety s cibulí: Vepřové kotlety bez kosti mírně naklepeme, osolíme a opepříme. Do pekáče položíme plátky masa, na každé navršíme na kolečka cibuli a vše zasypeme velkou vrstvou sýra. Vše zalijeme šálkem horkého rozpu ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kotleta zapékaná se sýrem: Ze 4 kotlet uděláme přírodní řízky, které hotové položíme na vymaštěný plech. Na každou kotletu dáme houby zahuštěné solamylem (lžička solamylu rozpuštěná ve lžící studené vody a lžička sójové omáčky) ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety Kazachstán: Kotlety osmahneme na rozehřátém oleji. Mezitím švestky vyndáme z octa a dáme do vody. Přivedeme k varu a vaříme 5 minut. Švestky i s vodou dáme do elektrického mixéru, přidáme česnek a petrželku a dob ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Děčínské kotlety: V kotletě z vepřového masa nařízneme kapsu, kterou naplníme touto směsí: na tuku podusíme na nudličky nakrájenou šunku a na kostičky nakrájené kapie. Do podušené šunky a kapie vlijeme rozkvedlané a os ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zbojnický špízek: Z vepřového a skopového masa (kýta nebo plec) okrájíme přebytečný tuk. Pak maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na přibližně stejně velké kousky (asi 50 g). Klobásu nakrájíme na kolečka a anglickou slani ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové s adžikou: Vepřové maso dobře očistíme, nakrájíme na plátky, nařízneme okraje a naklepeme.
Jednotlivé plátky posypeme kořením adžika (jemná směs koření k úpravě masa), vložíme do ka ... ... …více»
|