![]() |
17. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Lasagne plněné vepřovým masem : Lasagne vložíme do vroucí osolené vody, uvaříme a dáme zchladit do studené vody.
Rozpálíme olej, přidáme maso a promícháme. Pak ho zalijeme vodou, přidáme sůl, pepř, oloupaný česnek nakrájený na p ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bůčková roláda plněná zeleninkou: Žebra seřízneme tak, aby sádlo na kůži bylo na prst silné. V hmoždíři rotlučeme jalovec a smícháme s utřeným česnekem a solí. Tuto hmotu vetřeme do obou stran bůčku. Bůček necháme v chladnu nejméně tř ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový bok jako kapsa: VEPŘOVÝ BOK OPLÁCHNEME, OSUŠÍME A UPROSTŘED OSTRÝM NOŽEM VYTVOŘÍME KAPSU. VYMAŽEME JI HOŘČICí. NA MÁSLE ROZŠKVAŘÍME SLANINU, ŽAMPIONY A VEJCE A VŠE OSOLÍME. PŘIDÁME POKRÁJENOU ČERVENOU ... ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šťavnaté plněné řízky : Na oleji zpěníme nakrájenou cibulku, přídáme vejce, osolíme, opepříme, přimícháme hořčici a nasekanou petrželku. Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme hořčicí a umíchanými vejci. Přeložíme ... ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové medailonky s opékanými bramborami: Vepřové maso nakrájíme přes vlákno na osm špalíčků a každý obalíme plátky slaniny. Svážeme silnou nití a ochutíme solí a barevným pepřem. Na větší pánvi rozehřejeme olej a "balíčky" na ně ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety plněné drůbežími játry: Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme, přidáme pokrájená játra, podusíme a osolíme. V kotletách prořízneme ploché otvory, naplníme je játrovou směsí a otvory uzavřeme párátky. Kotlety osolíme, po ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový guláš na zázvoru: Jemně nakrájenou cibuli usmažíme dorůžova na sádle, přidáme maso pokrájené na drobné kostičky, osmahneme je, vmícháme rozetřený česnek, špetku zázvoru a dusíme pod pokličkou ve vlastní šťávě. Když se ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový perkelt: Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na sádle, zasypeme mletou paprikou, po zpěnění zalijeme trochou vody, osolíme, přivedeme k varu, přidáme maso pokrájené na kostky a dusíme. Při dušení je občas zamíchá ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné panenky s pórkem: Vepřové panenky omyjeme a vysušíme papírovou útěrkou. Každý plátek podélně rozkrojíme, ale jen do dvou třetin, a přes potravin. folii je lehce naklepeme. Jemně osolíme, poklademe slaninou ... ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněná cikánská pečeně: Plát masa osolíme a opepříme. Papriku očistíme a nakrájíme ji jako cibuli a slaninu na malé kostičky. Vše smícháme s rajským protlakem, posolíme a rozetřeme na plát masa, který pak srolujeme a pevně o ... …více»
|