Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 01.11. 2024
Dnes má svátek Felix
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jelítkový prejt

fotka Jelítkový prejt
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Jelítkový prejt:

1/2 l vepřové krve  | 200 g krup  | 1 větší cibule  | 100 g bůčku  |  pepř  |  sůl  |  česnek  |  majoránka  | 1 ořech sádla do krup

Postup přípravy receptu Jelítkový prejt:

Velké kroupy přebereme, vypereme a dáme do osolené vody vařit s kouskem sádla. Tučné vepřové umeleme na masovém strojku nebo pokrájíme na malé kostečky. Vyškvaříme je na škvarečky a přidáme k nim osmažení pokrájenou cibuli. Pak přidáme kroupy, které jsme obarvili přimícháním krve. Osolíme, okořeníme a za stálého míchání dusíme, až je všechna krev tmavá. Promíchanou směs můžeme také upéci ve vymaštěném pekáčku v troubě. Jelítkový prejt podáváme s brambory, kyselým zelím, chlebem nebo se zelným salátem.



Fotky receptu Jelítkový prejt:

Jelítkový prejt
Jelítkový prejt
Jelítkový prejt
Jelítkový prejt
Jelítkový prejt
Fotky vložil: evabel,evulaS33,kozaroza 
Hodnocení receptu Jelítkový prejt
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !