Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová kýta s kedlubnou, mrkví a sýrem

fotka Vepřová kýta s kedlubnou, mrkví a sýrem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Vepřová kýta s kedlubnou, mrkví a sýrem:

150 g taveného sýra  | 150 g kedlubny  | 2 lžíce másla  | 1/4 cibule  | 150 g mrkve  | 2 plátky vepř. kýty /silnější/  |  olej, mouka, vývar  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Vepřová kýta s kedlubnou, mrkví a sýrem:

Kedlubnu s mrkví nastrouháme nahrubo. Cibuli nakrájíme na jemné kostičky.
Kýtu lehce naklepeme, osolíme, opepříme a z jedné strany lehce poprášíme hladkou moukou. Na horkém tuku zprudka opečeme z obou stran. Přendáme do pekáčku, podlijeme vývarem a ve středně vyhřáté troubě dusíme pod pokličkou, ještě 20 minut.
Na másle necháme zpěnit cibuli, vmícháme nastrouhanou kedlubnu s mrkví a krátce vše orestujeme. Osolíme a podlijeme několika lžícemi vývaru. Podusíme asi 5 minut a vmícháme tavený sýr. Jakmile se sýr rozpustí, směs odstavíme.



Fotky receptu Vepřová kýta s kedlubnou, mrkví a sýrem:

Vepřová kýta s kedlubnou, mrkví a sýrem
Fotky vložil: tvackova1 
Hodnocení receptu Vepřová kýta s kedlubnou, mrkví a sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !