![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
26. 06. 2011 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jazyky dáme vařit do osolené vody, přidáme pepř, sůl, bobkový list a očištěnou cibuli. Po uvaření jazyky vyjmeme, namočíme do studené vody a oloupeme blánu.
Nakrájíme podle potřeby na malé části a vl ... …více»
|
![]() |
26. 06. 2011 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Játra rozmixujeme, přidáme vejce, sůl, tuk a mixujeme. Přidáme smetanu a dobře promícháme. Pekáč vymastíme, vysypeme strouhankou, přidáme směs a pečeme na 200 - 220 stupňů deset minut, než vznikne kůr ... …více»
|
![]() |
26. 06. 2011 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Býčí žlázy pokrájejte na co nejtenčí plátky. Cibuli pokrájejte nadrobno a osmažte na pánvi. Přidejte byčí plátky, z obou stran je opečte a asi 30 min. duste. Přidejte pepř a papriku. Ihned po přisypán ... …více»
|
![]() |
26. 06. 2011 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Umyjeme játra zbavíme žlučovodů, prošpikujeme slaninou, přidáme celý pepř a vaříme v osolené vodě, do které jsme vložili, cibuli a petržel, vše nakrájené na kostky. Do tajícího másla dáme mouku, opraž ... …více»
|
![]() |
23. 06. 2011 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Játra omyju a odřežu z nich blány. Nekrájím, ale nechám větší kousky. Ty obalím první v grilovacím koření a hned potom ve strouhance.
Naskládám na plech, který jsem vymastila olejem. Játra ještě olej ... …více»
|
![]() |
20. 06. 2011 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oloupaný česnek usekáme jemně spolu s bazalkou a směs zalijeme olejem. Vše společně dusíme na středním plameni tři minuty, potom vložíme plátky jater, zvýšíme příkon tepla a játra takto upravujeme po ... …více»
|
![]() |
14. 06. 2011 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Slezinky odblaníme, propláchneme a nakrájíme na 2 cm široké proužky. Na rozehřátém tuku zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme slezinky, osmahneme, zaprášíme moukou, lehce osmahneme, podlijeme horkou vodo ... …více»
|
![]() |
29. 05. 2011 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do kastrolku dáme vařit rýži pro 4 osoby.
Kedlubnu oloupeme a nakrájíme na malé hranolky. Do malého hrnce vložíme pařáček, nalijeme odpovídající množství vody, kterou přivedeme k varu, a k ... ... …více»
|
![]() |
25. 05. 2011 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oloupanou cibuli nakrájíme a dáme do rozpáleného oleje, osmahneme do zlatova, přidáme dobře očištěnou a nakrájenou slezinu, osmahneme, přiklopíme a necháme pomalu dusit. Přidáme celou feferonku, ktero ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2011 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uvařené dršťky opepříme, osolíme, potřeme česnekem a obalíme v klasickém trojobalu. Smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. ... ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |