Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.05. 2024
Dnes má svátek Vladimír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jazyk na kyselo

Jazyk na kyselo
26. 06. 2011 Vnitřnosti ++++++____
Jazyky dáme vařit do osolené vody, přidáme pepř, sůl, bobkový list a očištěnou cibuli. Po uvaření jazyky vyjmeme, namočíme do studené vody a oloupeme blánu. Nakrájíme podle potřeby na malé části a vl ... …více»

Lahůdková játra

Lahůdková játra
26. 06. 2011 Vnitřnosti +++++++___
Játra rozmixujeme, přidáme vejce, sůl, tuk a mixujeme. Přidáme smetanu a dobře promícháme. Pekáč vymastíme, vysypeme strouhankou, přidáme směs a pečeme na 200 - 220 stupňů deset minut, než vznikne kůr ... …více»

Býčí žlázy podle matadora

Býčí žlázy podle matadora
26. 06. 2011 Vnitřnosti ++++++-___
Býčí žlázy pokrájejte na co nejtenčí plátky. Cibuli pokrájejte nadrobno a osmažte na pánvi. Přidejte byčí plátky, z obou stran je opečte a asi 30 min. duste. Přidejte pepř a papriku. Ihned po přisypán ... …více»

Telecí játra špikovaná

Telecí játra špikovaná
26. 06. 2011 Vnitřnosti +++++-____
Umyjeme játra zbavíme žlučovodů, prošpikujeme slaninou, přidáme celý pepř a vaříme v osolené vodě, do které jsme vložili, cibuli a petržel, vše nakrájené na kostky. Do tajícího másla dáme mouku, opraž ... …více»

Játra v grilovacím koření

Játra v grilovacím koření
23. 06. 2011 Vnitřnosti +++++-____
Játra omyju a odřežu z nich blány. Nekrájím, ale nechám větší kousky. Ty obalím první v grilovacím koření a hned potom ve strouhance. Naskládám na plech, který jsem vymastila olejem. Játra ještě olej ... …více»
 

Vepřová játra na bazalce

Vepřová játra na bazalce
20. 06. 2011 Vnitřnosti +++++-____
Oloupaný česnek usekáme jemně spolu s bazalkou a směs zalijeme olejem. Vše společně dusíme na středním plameni tři minuty, potom vložíme plátky jater, zvýšíme příkon tepla a játra takto upravujeme po ... …více»

Dušené vepřové slezinky

Dušené vepřové slezinky
14. 06. 2011 Vnitřnosti +++++-____
Slezinky odblaníme, propláchneme a nakrájíme na 2 cm široké proužky. Na rozehřátém tuku zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme slezinky, osmahneme, zaprášíme moukou, lehce osmahneme, podlijeme horkou vodo ... …více»

Kachní játra s kedlubnou

Kachní játra s kedlubnou
29. 05. 2011 Vnitřnosti +++++-____
Do kastrolku dáme vařit rýži pro 4 osoby. Kedlubnu oloupeme a nakrájíme na malé hranolky. Do malého hrnce vložíme pařáček, nalijeme odpovídající množství vody, kterou přivedeme k varu, a k ... ... …více»

Ostrý slezinkový guláš s uzeninou a houbami

Ostrý slezinkový guláš s uzeninou a houbami
25. 05. 2011 Vnitřnosti +++++-____
Oloupanou cibuli nakrájíme a dáme do rozpáleného oleje, osmahneme do zlatova, přidáme dobře očištěnou a nakrájenou slezinu, osmahneme, přiklopíme a necháme pomalu dusit. Přidáme celou feferonku, ktero ... …více»

Smažené vařené dršťky

Smažené vařené dršťky
17. 04. 2011 Vnitřnosti ++++++-___
Uvařené dršťky opepříme, osolíme, potřeme česnekem a obalíme v klasickém trojobalu. Smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !