Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
26. 06. 2011 Vnitřnosti
Jazyky dáme vařit do osolené vody, přidáme pepř, sůl, bobkový list a očištěnou cibuli. Po uvaření jazyky vyjmeme, namočíme do studené vody a oloupeme blánu.
Nakrájíme podle potřeby na malé části a vl ... …více»
|
26. 06. 2011 Vnitřnosti
Játra rozmixujeme, přidáme vejce, sůl, tuk a mixujeme. Přidáme smetanu a dobře promícháme. Pekáč vymastíme, vysypeme strouhankou, přidáme směs a pečeme na 200 - 220 stupňů deset minut, než vznikne kůr ... …více»
|
26. 06. 2011 Vnitřnosti
Býčí žlázy pokrájejte na co nejtenčí plátky. Cibuli pokrájejte nadrobno a osmažte na pánvi. Přidejte byčí plátky, z obou stran je opečte a asi 30 min. duste. Přidejte pepř a papriku. Ihned po přisypán ... …více»
|
26. 06. 2011 Vnitřnosti
Umyjeme játra zbavíme žlučovodů, prošpikujeme slaninou, přidáme celý pepř a vaříme v osolené vodě, do které jsme vložili, cibuli a petržel, vše nakrájené na kostky. Do tajícího másla dáme mouku, opraž ... …více»
|
23. 06. 2011 Vnitřnosti
Játra omyju a odřežu z nich blány. Nekrájím, ale nechám větší kousky. Ty obalím první v grilovacím koření a hned potom ve strouhance.
Naskládám na plech, který jsem vymastila olejem. Játra ještě olej ... …více»
|
20. 06. 2011 Vnitřnosti
Oloupaný česnek usekáme jemně spolu s bazalkou a směs zalijeme olejem. Vše společně dusíme na středním plameni tři minuty, potom vložíme plátky jater, zvýšíme příkon tepla a játra takto upravujeme po ... …více»
|
14. 06. 2011 Vnitřnosti
Slezinky odblaníme, propláchneme a nakrájíme na 2 cm široké proužky. Na rozehřátém tuku zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme slezinky, osmahneme, zaprášíme moukou, lehce osmahneme, podlijeme horkou vodo ... …více»
|
29. 05. 2011 Vnitřnosti
Do kastrolku dáme vařit rýži pro 4 osoby.
Kedlubnu oloupeme a nakrájíme na malé hranolky. Do malého hrnce vložíme pařáček, nalijeme odpovídající množství vody, kterou přivedeme k varu, a k ... ... …více»
|
25. 05. 2011 Vnitřnosti
Oloupanou cibuli nakrájíme a dáme do rozpáleného oleje, osmahneme do zlatova, přidáme dobře očištěnou a nakrájenou slezinu, osmahneme, přiklopíme a necháme pomalu dusit. Přidáme celou feferonku, ktero ... …více»
|
17. 04. 2011 Vnitřnosti
Uvařené dršťky opepříme, osolíme, potřeme česnekem a obalíme v klasickém trojobalu. Smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. ... ... …více»
|