Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.09. 2024
Dnes má svátek Zita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Játrové nudličky se zeleninou

Játrové nudličky se zeleninou
16. 02. 2009 Vnitřnosti +++_______
Příprava receptu Játrové nudličky se zeleninou: Šalotky oloupeme a nasekáme. Kukuřičné klásky a černé olivy pokrájíme. Pórek očistíme, oloupeme a nakrájíme na tenčí kolečka. Také feferonku očistíme a nakrájíme na menší kousky. Vepřová játra nakrá ... …více»

Vepřové ledvinky na cibulce

Vepřové ledvinky na cibulce
16. 02. 2009 Vnitřnosti ++++++____
Příprava receptu Vepřové ledvinky na cibulce: Ledvinky podélně rozkrojíme, očistíme a nakrájíme na slabé plátky. Spaříme je ve vařící vodě, pak propláchneme studenou. Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme na tuku dozlatova. Přidáme ledvinky, m ... …více»

Telecí játra s kari rýží

Telecí játra s kari rýží
15. 02. 2009 Vnitřnosti ++++++-___
Příprava receptu Telecí játra s kari rýží: Játra rozřízneme a necháme hodinu máčet ve studené vodě, přičemž každých 20 minut vodu vyměníme. Pak játra osušíme, očistíme a nakrájíme na nudličky nebo kostky. Cibuli i česnek oloupeme a nakrájíme ... …více»

Srdce na smetaně

Srdce na smetaně
15. 02. 2009 Vnitřnosti +++++_____
Příprava receptu Srdce na smetaně: Srdce omyjeme a rozřízneme. Dáme vařit spolu s kořením a trochou octa. Když jsou měkká, nakrájíme je na kousky, vrátíme do vývaru, zahustíme šlehačkou s moukou a dobře povaříme. Nakonec dochutíme cukr ... …více»

Játra po maďarsku

Játra po maďarsku
14. 02. 2009 Vnitřnosti +++++_____
Příprava receptu Játra po maďarsku: Játra nakrájíme na nudličky a opékáme asi 5 minut. Přidáme utřený česnek, podle chuti drcený kmín, majoránku a pepř. Opět 3-4 minuty opékáme, zasypeme lžící mouky, zarestujeme a přidáme 1/2 lžičky sla ... …více»
 

Drůbeží játra s paprikou

Drůbeží játra s paprikou
14. 02. 2009 Vnitřnosti ++++______
Příprava receptu Drůbeží játra s paprikou: Cibuli a papriku si nakrájíme na proužky a osmahneme na pánvi. Poté přidáme omytá a na kousky nakrájená játra a spolu opečeme. Podlijeme vodou a necháme 15 minut vařit. Až budou játra uvařená přidáme ... …více»

Pikantní vepřová játra

Pikantní vepřová játra
11. 02. 2009 Vnitřnosti ++++______
Příprava receptu Pikantní vepřová játra: Cibuli oloupeme, nasekáme na kostky a osmahneme ji na rozehřátém sádlem. Játra důkladně omyjeme, odstraníme blány, nakrájíme na kostičky a za stálého míchání zprudka opečeme ze všech stran v cibulovém ... …více»

Rohlíkový prejt

Rohlíkový prejt
9. 02. 2009 Vnitřnosti ++________
Příprava receptu Rohlíkový prejt: Starší rohlíky nakrájíme na kostky a zalijeme zbylou šťávou z pečeného uzeného, nebo použijeme jednu kostku hovězího bujónu rozpuštěnou v teplé vodě. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Než nám roh ... …více»

Svítek z mletých jater

Svítek z mletých jater
8. 02. 2009 Vnitřnosti +++++_____
Příprava receptu Svítek z mletých jater: Z bílku ušleháme tuhý sníh. Máslo utřeme se žloutkem a solí do pěny, přidáme mletá játra, strouhanku, majoránku, pepř a vmícháme sníh. Tuto směs rozetřeme na vymazaný a strouhankou vysypaný pekáček a ... …více»

Dršťky po benátsku - Trippa alla Veneziana

Dršťky po benátsku - Trippa alla Veneziana
8. 02. 2009 Vnitřnosti ++________
Příprava receptu Dršťky po benátsku - Trippa alla Veneziana: Předvařené dršťky nakrájíme na silnější proužky, posekáme česnek a vše opečeme na másle a oleji dozlatova. Do výpeku přidáme na špalíčky nakrájenou cibuli, mrkev a celer a opečeme dozlatova. Přidáme ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !