Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 31.10. 2024
Dnes má svátek Štěpánka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Játra na anglické

fotka Játra na anglické
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Játra na anglické:

20 dkg vepřových jater  | 2 cibule  | 15 dkg anglické  | 1 smetana  |  sůl  |  pepř  |  drcený kmín  | 1 kostka masoxu  |  olej

Postup přípravy receptu Játra na anglické:

Do hrnce dáme maličko oleje zahřát, osmažíme na něm cibulku do hněda tak, aby se nespálila, ale byla dosti hnědá. Přidáme pokrájenou anglickou a když nám zesklovatí, přidáme pokrájené na nudličky játra. Do hrnečku si zalijeme horkou vodou kostku masoxu a po chvilce vývarem zalijeme játra v hrnci, přidáme pepř, drcený kmín, zalijeme horkou vodou do potřebného množství na omáčku a necháme tak 20 minut v papiňáku vařit. Po uvaření zasypeme osmaženou na sucho hl. moukou do hněda a osolíme. Jako přílohu dáváme vařené brambory ve slupce nebo vařenou rýži.
Doporučuji vyzkoušet malou změnu - do omáčky místo drceného kmínu dát houbové koření a místo masového masoxu dát houbový, to je opravdu moc dobré. Přeji dobrou chuť.


Fotky receptu Játra na anglické:

Játra na anglické
Fotky vložil: pavla706 
Hodnocení receptu Játra na anglické
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !