Postup přípravy receptu Játra na anglické:
Do hrnce dáme maličko oleje zahřát, osmažíme na něm cibulku do hněda tak, aby se nespálila, ale byla dosti hnědá. Přidáme pokrájenou anglickou a když nám zesklovatí, přidáme pokrájené na nudličky játra. Do hrnečku si zalijeme horkou vodou kostku masoxu a po chvilce vývarem zalijeme játra v hrnci, přidáme pepř, drcený kmín, zalijeme horkou vodou do potřebného množství na omáčku a necháme tak 20 minut v papiňáku vařit. Po uvaření zasypeme osmaženou na sucho hl. moukou do hněda a osolíme. Jako přílohu dáváme vařené brambory ve slupce nebo vařenou rýži.
Doporučuji vyzkoušet malou změnu - do omáčky místo drceného kmínu dát houbové koření a místo masového masoxu dát houbový, to je opravdu moc dobré. Přeji dobrou chuť.