Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 02.12. 2025
Dnes má svátek Blanka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Játra po selsku

fotka Játra po selsku
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++++-
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Játra po selsku:

160 g telecích vepřových) jater  | 20 ml oleje  | 5 g másla  | 8 g mouky  | 50 g cibule  | 40 g papriky  | 50 g rajčat  | 8 g petržele

Postup přípravy receptu Játra po selsku:

Játra nařežeme na proužky, obalíme v mouce a smažíme ve vroucím oleji. Současně připravíme pečené nakrájené papriky, rajčata, zpěníme cibulku, osolíme a opepříme, přidáme máslo a rozsekanou petržel. Touto směsí, kterou udusíme, posypeme osmažená játra a podáváme teplá.


Fotky receptu Játra po selsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játra po selsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !