Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí srdíčka po jugoslávsku

fotka Kuřecí srdíčka po jugoslávsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kuřecí srdíčka po jugoslávsku:

250 g kuřecích srdíček  | 3 rajčata  | 3 papriky  | 1malá plechovka sterilovaných žampionů  | 1 větší cibule  | 1 sladká smetana  | tršku mouky  |  voda  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Kuřecí srdíčka po jugoslávsku:

Kuřecí srdíčka odblaníme a překrojíme na menší kousky. Cibuli nakrájíme na kostičky. Rajčata a papriky na větší kousky. Na cibulce osmažíme srdíčka, podlijeme vodou a dusíme. Až jsou srdíčka napůl měkká, přidáme rajčata, papriky a žampiony. Osolíme, opepříme. Povaříme doměkka. Zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně. Podáváme s bramborovou kaší.


Fotky receptu Kuřecí srdíčka po jugoslávsku:

Kuřecí srdíčka po jugoslávsku
Kuřecí srdíčka po jugoslávsku
Fotky vložil: evabel 
Hodnocení receptu Kuřecí srdíčka po jugoslávsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka