Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Klokaní svíčková s rybízovou omáčkou

Klokaní svíčková s rybízovou omáčkou
6. 11. 2007 Zvěřina ++________
Příprava receptu Klokaní svíčková s rybízovou omáčkou: Klokaní svíčkovou zlehka rozmrazíme, opláchneme a osušíme. Maso opepříme nahrubo mletými pepři. Do oleje vmícháme koňak, citrónovou šťávu a promícháme. Do vzniklé směsi vložíme maso a necháme přes n ... …více»

Srnčí medajlonky ¨vídeňský les¨

Srnčí medajlonky ¨vídeňský les¨
6. 11. 2007 Zvěřina ++++______
Příprava receptu Srnčí medajlonky ¨vídeňský les¨: Medajlonky protkneme křížem nudličkami slaniny, osolíme, opepříme, a obalíme v mouce. Rychle je opečeme na másle. Maso vyjmeme a uschováme v teple. Na zbytku másla osmahneme plátky žampionů. Osolíme ... …více»

Hřbet z divočáka podle pana fořta

Hřbet z divočáka podle pana fořta
6. 11. 2007 Zvěřina ++++______
Příprava receptu Hřbet z divočáka podle pana fořta: Hřbet dobře očistíme, omyjeme, odblaníme a potřeme solí, pepřem a tlučeným jalovcem. Oloupané a na půl rozkrojené hrušky bez jadřince podusíme ve víně. Na pekáči rozehřejeme sádlo, vložíme tam maso, ... …více»

Bažant s Harmoní Chuti

Bažant s Harmoní Chuti
1. 11. 2007 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Bažant s Harmoní Chuti: Na oleji opečeme porce bažanta. Do pekáčku dáme slaninu, naskládáme na ni maso, zase plátky slaniny, posypeme MAGGI Harmonií Chuti, podlijeme a pečeme. V polovině pečení zakryjeme maso nádivko ... …více»

Jelení závitky s kaštanovou náplní

Jelení závitky s kaštanovou náplní
31. 10. 2007 Zvěřina +_________
Příprava receptu Jelení závitky s kaštanovou náplní: Steaky omyjeme, osušíme a naklepeme. Jednu cibuli oloupeme, nastrouháme, smícháme se 4 lžícemi oleje a 2 lžícemi octa. V této směsi steaky v chladničce 24 hodin marinujeme. Zelí očistíme, omyjeme a si ... …více»
 

Zvěřinové soté s hruškami a olivami

Zvěřinové soté s hruškami a olivami
30. 10. 2007 Zvěřina +++-______
Příprava receptu Zvěřinové soté s hruškami a olivami: Jelení kýtu nakrájíme na kostky. Na olivovém oleji osmahneme oloupanou a nakrájenou cibuli, vložíme maso, osolíme a okořeníme. Když je maso skoro hotové, přidáme med, citronovou šťávu, hořčici, nakráj ... …více»

Srnčí řízky v pivním těstíčku

Srnčí řízky v pivním těstíčku
30. 10. 2007 Zvěřina ++-_______
Příprava receptu Srnčí řízky v pivním těstíčku : Z mouky, piva, vajec, nastrouhaného sýra a jemně posekané petrželky připravíme těstíčko, které osolíme a dobře promícháme. Z kýty nakrájíme řízky, na okrajích je nařízneme, naklepeme, osolíme, opepřím ... …více»

Nadívaný bažant se zeleninou

Nadívaný bažant se zeleninou
21. 10. 2007 Zvěřina +++-______
Příprava receptu Nadívaný bažant se zeleninou: Bažanta i játra opereme a osušíme. Játra nakrájíme na kousky. Jeden pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Jablko omyjeme, rozčtvrtíme a vyřízneme jadřinec. Potom jablko pokrájíme na malé kou ... …více»

Dušený bažant na víně

Dušený bažant na víně
21. 10. 2007 Zvěřina +++-______
Příprava receptu Dušený bažant na víně: Rozehřejeme máslo, přidáme očištěného, osoleného bažanta a opečeme po všech stranách. Pak bažanta přelijeme koňakem, chvíli povaříme a pod pokličkou dusíme doměkka. Při dušení bažanta jednou obrátíme ... …více»

Kanec na česneku

Kanec na česneku
21. 10. 2007 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Kanec na česneku: V malém množství vody povaříme všechno koření, přidáme víno, oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli, sůl a malé množství octa. Do tohoto nálevu ponoříme na 2 dny maso a uložíme ho do chladničky. Olo ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !