Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
6. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Klokaní svíčková s rybízovou omáčkou: Klokaní svíčkovou zlehka rozmrazíme, opláchneme a osušíme.
Maso opepříme nahrubo mletými pepři. Do oleje vmícháme koňak, citrónovou šťávu a promícháme.
Do vzniklé směsi vložíme maso a necháme přes n ... …více»
|
6. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí medajlonky ¨vídeňský les¨: Medajlonky protkneme křížem nudličkami slaniny, osolíme, opepříme, a obalíme v mouce. Rychle je opečeme na másle. Maso vyjmeme a uschováme v teple.
Na zbytku másla osmahneme plátky žampionů. Osolíme ... …více»
|
6. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Hřbet z divočáka podle pana fořta: Hřbet dobře očistíme, omyjeme, odblaníme a potřeme solí, pepřem a tlučeným jalovcem.
Oloupané a na půl rozkrojené hrušky bez jadřince podusíme ve víně.
Na pekáči rozehřejeme sádlo, vložíme tam maso, ... …více»
|
1. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Bažant s Harmoní Chuti: Na oleji opečeme porce bažanta.
Do pekáčku dáme slaninu, naskládáme na ni maso, zase plátky slaniny, posypeme MAGGI Harmonií Chuti, podlijeme a pečeme.
V polovině pečení zakryjeme maso nádivko ... …více»
|
31. 10. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Jelení závitky s kaštanovou náplní: Steaky omyjeme, osušíme a naklepeme. Jednu cibuli oloupeme, nastrouháme, smícháme se 4 lžícemi oleje a 2 lžícemi octa. V této směsi steaky v chladničce 24 hodin marinujeme. Zelí očistíme, omyjeme a si ... …více»
|
30. 10. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Zvěřinové soté s hruškami a olivami: Jelení kýtu nakrájíme na kostky. Na olivovém oleji osmahneme oloupanou a nakrájenou cibuli, vložíme maso, osolíme a okořeníme. Když je maso skoro hotové, přidáme med, citronovou šťávu, hořčici, nakráj ... …více»
|
30. 10. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí řízky v pivním těstíčku : Z mouky, piva, vajec, nastrouhaného sýra a jemně posekané petrželky připravíme těstíčko, které osolíme a dobře promícháme. Z kýty nakrájíme řízky, na okrajích je nařízneme, naklepeme, osolíme, opepřím ... …více»
|
21. 10. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Nadívaný bažant se zeleninou: Bažanta i játra opereme a osušíme. Játra nakrájíme na kousky. Jeden pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Jablko omyjeme, rozčtvrtíme a vyřízneme jadřinec. Potom jablko pokrájíme na malé kou ... …více»
|
21. 10. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Dušený bažant na víně: Rozehřejeme máslo, přidáme očištěného, osoleného bažanta a opečeme po všech stranách. Pak bažanta přelijeme koňakem, chvíli povaříme a pod pokličkou dusíme doměkka. Při dušení bažanta jednou obrátíme ... …více»
|
21. 10. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Kanec na česneku: V malém množství vody povaříme všechno koření, přidáme víno, oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli, sůl a malé množství octa. Do tohoto nálevu ponoříme na 2 dny maso a uložíme ho do chladničky. Olo ... …více»
|