Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
10. 10. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Zaječí bifteky na grilu: Pokud máme zajíce zmrazeného, tak ho necháme velmi pomalu rozmrznout - nejlépe v lednici přes noc. Krátce je pak opláchneme studenou vodou a osušíme. Do masa poté vetřeme trochu soli a hrubě nadrcenéh ... …více»
|
10. 10. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí pečínka: Odblaněný a očištěný srnčí hřbet propíchneme drátem, protáhneme slaninou, osolíme a opečeme na rozpáleném sádle po všech stranách. Na tomtéž sádle osmažíme na kolečka nakrájenou zeleninu a na kostičky ... …více»
|
7. 10. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Bažant po česku: Bažanta protkneme polovinou slaniny a osolíme. Do sádla a másla přidáme pokrájenou slaninu, cibuli, nové koření, vložíme bažanta, opraná drůbeží játra a ve světlé cibulce opékáme. Opečená játra vyjmem ... …více»
|
7. 10. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Rizoto z bažanta: Bažanta dusíme na másle a nasekané cibuli. Na zbytku másla dusíme hříbky. Připravíme si rýži, kterou předem podusíme. Maso měkkého bažanta nakrájíme na kostičky a s hříbky vše zamícháme ... ... ... …více»
|
6. 10. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Bažant na žampiónech: Bažanta vykucháme, protkneme poloviční dávkou slaniny a osolíme. Druhou část slaniny a cibuli lehce osmažíme na sádle, vložíme bažanta, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Dušeného bažanta vyjmeme, šťá ... …více»
|
29. 09. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Kančí maso po myslivecku: V tlakovém hrnci lehce osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme naklepané, osolené a opepřené plátky kančího masa, orestujeme je z obou stran, jen co se maso zatáhne, přidáme celý sáček zeleniny, pak Moravanku …více»
|
27. 09. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Kozí na kari: Kozí maso (ale může být i vepřové, hovězí, drůbeží nebo krůtí) nakrájíme na větší kostky a opláchneme. Cibuli, rajčata, papriky, jarní cibulku nakrájíme. Chilli papriku dobře očistíme od semínek a pok ... …více»
|
27. 09. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Myslivecký guláš s houbami: Maso očistíme a nakrájíme na větší kostky. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno. V hrnci rozpálíme olej a cibulku na něm orestujeme dohněda. Přidáme nakrájené maso a opět restujeme.
Na dobře opečené m ... …více»
|
25. 09. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Jelení bifteky: Maso nakrájíme, okořeníme, osolíme a opečeme na oleji.Přidáme kečup, cukr, brusinky a povaříme.Před dokončením zahustíme moukou a přidáme víno. ... …více»
|
20. 09. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Kančí kýta na divoko: Dobře odležené kančí maso naklepeme, protkneme klínky slaniny, osolíme a necháme krátce odležet. Zeleninu a cibuli pokrájenou na plátky osmažíme na oleji, vmícháme lžičku moučkového cukru a necháme je ... …více»
|