Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
1. 05. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Divočák se šípkovou omáčkou: Omytou odblaněnou kýtu z divočáka osolíme. Na polovině másla osmahneme drobně nakrájenou cibuli a ostatní zeleninu nastrouhanou na hrubé nudličky dozlatova. Přidáme kuličky pepře, nového koření a bobkový list …více»
|
1. 05. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí steak s vejcem: Omyté a osušené srnčí plátky z obou stran naklepeme, osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji nebo másle opékáme po obou stranách, každou asi 5 minut. V jiné pánvi si na rozpuštěném oleji nebo másle usmažíme …více»
|
1. 05. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí na červeném víně: Omyté srnčí maso potřeme solí a prošpikujeme nudličkami slaniny. Pak ho vložíme do pekáče na rozpálené máslo, obložíme očištěnou, drobně nakrájenou cibulí a ostatní zeleninou. Přidáme bobkový list, celý pepř …více»
|
22. 02. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Bažant na slanině: Vykuchaného bažanta na povrchu i uvnitř dobře omyjeme, prsíčka a stehýnka protáhneme slaninou a posolíme. Na pekáči zpěníme máslo …více»
|
22. 02. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí ragú: Na másle osmahneme pokrájenou zeleninu, později přidáme cibuli a na kostičky nakrájené odblaněné maso a osolíme. Dusíme bez podlití, …více»
|
1. 11. 2006 Zvěřina
Příprava receptu Jelení játra smažená: Jelení nebo srnčí játra odblaníme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké plátky. …více»
|
3. 07. 2006 Zvěřina
Příprava receptu Ragů ze srnčího masa: Zalijeme polovinou červeného vína, promícháme a necháme v chladu alespoň 1 hodinu uležet. …více»
|