Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
12. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Zvěřinové krokety : Máslo rozpusťte, když zezlátne, smíchejte s moukou a nechte krátce zpěnit. Zakvedlejte mléko a nechte vzkypět. Dejte vychladnout.
Houby očistěte, omyjte, osušte a jemně rozsekejte. Přidejte do mouč ... …více»
|
12. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Marinovaný jelení hřbet : Zeleninu a cibule nakrájejte na kostičky. Povařte 10 minut s červeným vínem, bobkovým listem, jalovcem, pepřem a nechte vychladnout. Jelení hřbet protáhněte slaninou a naložte do připravené marinády. ... …více»
|
11. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Zajíc na česneku: Maso zbavíme blan, potřeme utřeným česnekem se solí a protáhneme slaninou. Opepříme a dáme péci. ... ... …více»
|
11. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Dieta ze zvěřiny: Z masa utvoříme řízek, osolíme, okořeníme dle chuti petrželkou, rozmarýnem a tymiánem. Opékáme na másle. ... ... …více»
|
11. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Rozinkový zajíc: Odleželého zajíce odblaníme, nakrájíme na menší kousky a několikrát jej přelijeme vařící vodou. Pak kousky zajíce vyjmeme z vody, osušíme a vložíme na rozpálený olej. Osmahneme ze všech stran, osolíme ... …více»
|
11. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí řízky po anglicku: Řízky naklepeme, protáhneme slaninou, osolíme a posypeme roztlučeným jalovcem. Vkládáme je do rozpáleného oleje a pečeme asi 3-4 min., aby uvnitř zůstaly růžové. Vyndáme je na vyhřátou mísu. Šťávu pod ... …více»
|
11. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Bifteky z dančího hřbetu: Bifteky lehce naklepeme a protáhneme slaninou, osolíme, opepříme. Poprášíme zázvorem. Na pánvi rozškvaříme slaninu a přidáme k ní bifteky. Doba pečení trvá 6 min. ... ... …více»
|
9. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Velikonoční zajíc v pikantní omáčce: Mořidlo vytvoříme tak, že do vody dáme očištěnou a pokrájenou zeleninu, celé černé koření, bobkový list, víno a sůl. Směs povaříme 5 minut a odstavíme. Do vychladnuté směsi zamícháme citronovou štávou ... …více»
|
8. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Zapečená bažantí prsa : Maso lehce naklepeme, posypeme divokým kořením, osolíme a potřeme olejem. Dáme do misky a necháme odležet do druhého dne. Na pánvi osmahneme slaninu, přidáme houby, nadrobno nakrájenou papriku, lehce ... …více»
|
8. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Zaječí stehna na česneku : Očištěná stehna prošpikujeme proužky slaniny, osolíme, potřeme utřeným česnekem, vložíme do nádoby vymazané olejem a vaříme asi 10 minut. Stehna obrátíme, podlijeme vývarem, přidáme nové koření a vaří ... …více»
|