Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Vánočka - nejoblíbenější recepty |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
8. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Zajíc na houbách : Cibuli nakrájíme nadrobno, promícháme s olejem a vaříme několik minut. Přidáme na porce nakrájeného zajíce, osolíme, okořeníme, posypeme mletou červenou paprikou, promícháme a vaříme při plném výkonu ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Zaječí ragú : Oloupeme cibuli, mrkev oškrábeme, omyjeme, rozpůlíme a nakrájíme na plátky. Slaninu pokrájíme na proužky. Maso opláchneme, osušíme a pokrájíme na menší kousky. Ve velké pánvi rozpálíme olej, osmahneme ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Zajíc na smetaně: Očištěné, odblaněné, omyté a osušené zadní zaječí maso (hřbet, stehna) protáhneme slaninou a osolíme. Na sádle osmažíme na kolečka nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli, přidáme pepř, nové koření, na ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Srnčí řízky s jablky a brusinkami : Maso omyjeme, odblaníme, řízky po obvodu nařízneme na třech místech, naklepeme, potřeme olejem smíchaným s drceným kořením, naskládáme na sebe do mísy a na několik hodin uložíme na chladné místo marin ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Jelení guláš : Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a promícháme. Na rozpáleném sádle osmažíme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme nasekanou cibuli a za stálého míchání osmažíme. Přidáme maso, prolisovaný ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Myslivecká roláda: Maso vykostíme, odblaníme, omyjeme, rozřežeme na plát, který posypeme tlučenými jalovčinkami a na několik hodin odložíme do chladna marinovat. Uleželé maso naklepeme, opepříme, osolíme a potřeme proli ... …více»
|
![]() |
6. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Krokodýlí sousta: Maso marinujeme přes noc (pokud možno) v oleji, polovině dávky bylinek a víně.
Rozehřejeme máslo, přidáme česnek a marinované maso rychle opečeme. Přidáme zbytek bylinek a protřeseme. Okamžitě podává ... …více»
|
![]() |
6. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Klokaní maso s hořčicovou omáčkou: Všechny přísady na omáčku dáme do hrnce, přivedeme do varu a necháme zvolna vařit. Na pánvi rozehřejeme olej, a opečeme maso z obou stran. Maso dáme na talíře a zalijeme horkou omáčkou.
... ... …více»
|
![]() |
6. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Klokaní ragú: Na pánvi rozškvaříme slaninu, přidáme cibuli a zesklovatíme.
Potom přidáme maso, koření a rychle opečeme. Osolíme a přidáme víno a vývar. Dusíme do změknutí.
Přidáme protlak, žampiony a dusíme dalš ... …více»
|
![]() |
6. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Guláš z klokaního masa se sýrem: Na másle osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené maso, osolíme, opepříme a osmahneme.
Mírně podlité maso dusíme do měkka. Pak z másla a mouky připravíme světlou jíšku na zahuštění. Šťá ... …více»
|
| Vyhrajte doplňky stravy NatureVia na zvýšený cholesterol. |
|
| Soutěž o rodinné vstupenky na Světelné výstavy Story of Lights. |
|
| Soutěž o AKU mixér, šlehač a sekáček SENCOR. |
|
| Soutěž o Zimní ochranný krém SynCare se skvalanem. |
|
| Soutěžte o výběrový mix lahodných rýžových kaší Fit. |
|
| Soutěžte o vouchery a sledujte stovky divadelních představení na Dramox. |
|
| Soutěž o knižní novinky Veselé české Vánoce a Tržiště iluzí. |
|
| Soutěž o balíčky ústní hygieny Glucadent od Naturprodukt. |
|