Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zajíc na houbách

Zajíc na houbách
8. 11. 2007 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Zajíc na houbách : Cibuli nakrájíme nadrobno, promícháme s olejem a vaříme několik minut. Přidáme na porce nakrájeného zajíce, osolíme, okořeníme, posypeme mletou červenou paprikou, promícháme a vaříme při plném výkonu ... …více»

Zaječí ragú

Zaječí ragú
8. 11. 2007 Zvěřina ++++______
Příprava receptu Zaječí ragú : Oloupeme cibuli, mrkev oškrábeme, omyjeme, rozpůlíme a nakrájíme na plátky. Slaninu pokrájíme na proužky. Maso opláchneme, osušíme a pokrájíme na menší kousky. Ve velké pánvi rozpálíme olej, osmahneme ... …více»

Zajíc na smetaně

Zajíc na smetaně
8. 11. 2007 Zvěřina +++++_____
Příprava receptu Zajíc na smetaně: Očištěné, odblaněné, omyté a osušené zadní zaječí maso (hřbet, stehna) protáhneme slaninou a osolíme. Na sádle osmažíme na kolečka nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli, přidáme pepř, nové koření, na ... …více»

Srnčí řízky s jablky a brusinkami

Srnčí řízky s jablky a brusinkami
7. 11. 2007 Zvěřina ++++______
Příprava receptu Srnčí řízky s jablky a brusinkami : Maso omyjeme, odblaníme, řízky po obvodu nařízneme na třech místech, naklepeme, potřeme olejem smíchaným s drceným kořením, naskládáme na sebe do mísy a na několik hodin uložíme na chladné místo marin ... …více»

Jelení guláš

Jelení guláš
7. 11. 2007 Zvěřina ++________
Příprava receptu Jelení guláš : Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a promícháme. Na rozpáleném sádle osmažíme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme nasekanou cibuli a za stálého míchání osmažíme. Přidáme maso, prolisovaný ... …více»
 

Myslivecká roláda

Myslivecká roláda
7. 11. 2007 Zvěřina ++________
Příprava receptu Myslivecká roláda: Maso vykostíme, odblaníme, omyjeme, rozřežeme na plát, který posypeme tlučenými jalovčinkami a na několik hodin odložíme do chladna marinovat. Uleželé maso naklepeme, opepříme, osolíme a potřeme proli ... …více»

Krokodýlí sousta

Krokodýlí sousta
6. 11. 2007 Zvěřina ++________
Příprava receptu Krokodýlí sousta: Maso marinujeme přes noc (pokud možno) v oleji, polovině dávky bylinek a víně. Rozehřejeme máslo, přidáme česnek a marinované maso rychle opečeme. Přidáme zbytek bylinek a protřeseme. Okamžitě podává ... …více»

Klokaní maso s hořčicovou omáčkou

Klokaní maso s hořčicovou omáčkou
6. 11. 2007 Zvěřina ++________
Příprava receptu Klokaní maso s hořčicovou omáčkou: Všechny přísady na omáčku dáme do hrnce, přivedeme do varu a necháme zvolna vařit. Na pánvi rozehřejeme olej, a opečeme maso z obou stran. Maso dáme na talíře a zalijeme horkou omáčkou. ... ... …více»

Klokaní ragú

Klokaní ragú
6. 11. 2007 Zvěřina +++-______
Příprava receptu Klokaní ragú: Na pánvi rozškvaříme slaninu, přidáme cibuli a zesklovatíme. Potom přidáme maso, koření a rychle opečeme. Osolíme a přidáme víno a vývar. Dusíme do změknutí. Přidáme protlak, žampiony a dusíme dalš ... …více»

Guláš z klokaního masa se sýrem

Guláš z klokaního masa se sýrem
6. 11. 2007 Zvěřina +++++-____
Příprava receptu Guláš z klokaního masa se sýrem: Na másle osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené maso, osolíme, opepříme a osmahneme. Mírně podlité maso dusíme do měkka. Pak z másla a mouky připravíme světlou jíšku na zahuštění. Šťá ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !