Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
8. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Zajíc na houbách : Cibuli nakrájíme nadrobno, promícháme s olejem a vaříme několik minut. Přidáme na porce nakrájeného zajíce, osolíme, okořeníme, posypeme mletou červenou paprikou, promícháme a vaříme při plném výkonu ... …více»
|
8. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Zaječí ragú : Oloupeme cibuli, mrkev oškrábeme, omyjeme, rozpůlíme a nakrájíme na plátky. Slaninu pokrájíme na proužky. Maso opláchneme, osušíme a pokrájíme na menší kousky. Ve velké pánvi rozpálíme olej, osmahneme ... …více»
|
8. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Zajíc na smetaně: Očištěné, odblaněné, omyté a osušené zadní zaječí maso (hřbet, stehna) protáhneme slaninou a osolíme. Na sádle osmažíme na kolečka nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli, přidáme pepř, nové koření, na ... …více»
|
7. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí řízky s jablky a brusinkami : Maso omyjeme, odblaníme, řízky po obvodu nařízneme na třech místech, naklepeme, potřeme olejem smíchaným s drceným kořením, naskládáme na sebe do mísy a na několik hodin uložíme na chladné místo marin ... …více»
|
7. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Jelení guláš : Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a promícháme. Na rozpáleném sádle osmažíme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme nasekanou cibuli a za stálého míchání osmažíme. Přidáme maso, prolisovaný ... …více»
|
7. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Myslivecká roláda: Maso vykostíme, odblaníme, omyjeme, rozřežeme na plát, který posypeme tlučenými jalovčinkami a na několik hodin odložíme do chladna marinovat. Uleželé maso naklepeme, opepříme, osolíme a potřeme proli ... …více»
|
6. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Krokodýlí sousta: Maso marinujeme přes noc (pokud možno) v oleji, polovině dávky bylinek a víně.
Rozehřejeme máslo, přidáme česnek a marinované maso rychle opečeme. Přidáme zbytek bylinek a protřeseme. Okamžitě podává ... …více»
|
6. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Klokaní maso s hořčicovou omáčkou: Všechny přísady na omáčku dáme do hrnce, přivedeme do varu a necháme zvolna vařit. Na pánvi rozehřejeme olej, a opečeme maso z obou stran. Maso dáme na talíře a zalijeme horkou omáčkou.
... ... …více»
|
6. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Klokaní ragú: Na pánvi rozškvaříme slaninu, přidáme cibuli a zesklovatíme.
Potom přidáme maso, koření a rychle opečeme. Osolíme a přidáme víno a vývar. Dusíme do změknutí.
Přidáme protlak, žampiony a dusíme dalš ... …více»
|
6. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Guláš z klokaního masa se sýrem: Na másle osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené maso, osolíme, opepříme a osmahneme.
Mírně podlité maso dusíme do měkka. Pak z másla a mouky připravíme světlou jíšku na zahuštění. Šťá ... …více»
|