Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
19. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Koroptve po mělnicku: Koroptev vykucháme, opereme a naplníme nádivkou. Tu připravíme tím způsobem, že syrová husí játra a lanýže nakrájíme na kostky, ochutíme koňakem, pepřem a solí a vše promícháme. Naditou koroptev zašij ... …více»
|
19. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Bažantí stehno v zelenině: Bažantí stehna částečně vykostíme. Slaninu nakrájíme na kostky, necháme zvolna rozpustit, přidáme dvě třetiny nakrájené zeleniny, nasekanou cibulku a lehce opražíme. Do tohoto základu vložíme maso, kt ... …více»
|
19. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Bažantí prsíčka s jeřabinami: Očištěná bažantí prsíčka prošpikujeme dvěma třetinami nakrájené slaniny. Její zbytek nakrájíme na kostičky, přidáme k rozpuštěnému máslu, počkáme, až je slanina skelná,
a potom do ní dáme na drobno n ... …více»
|
19. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Koroptev Petra Voka: Koroptev vykucháme, stáhneme z kůže a rozdělíme na čtvrtky, které osolíme, opepříme a dusíme na másle s čerstvými žampióny či hříbky, cibulí a rajským jablíčkem. Než maso změkne, připravíme omáčku ze ... …více»
|
19. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Koroptev s citrónovou šťávou: Oškubané, vykuchané, opálené a vyprané koroptve osolíme a dáme do kastrolku s nakrájenou slaninou, cibulí a tymiánem a dusíme do měkka. Pak přidáme hovězí vývar, trochu vyprané a nastrouhané citrónové ... …více»
|
19. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Bažant pečený na grilu: Oškubané bažanty vykucháme, opálíme, čistě vypereme, prošpikujeme poloviční dávkou slaniny, osolíme, opepříme, nasekáme jednotlivé porce, které potíráme slaninou a pečeme po obou stranách na pomaštěné ... …více»
|
19. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Bažant s olivami: Oškubané bažanty vykucháme, opálíme, vypereme, prošpikujeme slaninou, osolíme, dáme do zeleninového základu, připraveného z kořenové zeleniny nakrájené na jemné kostičky a másla a dusíme do měkka. Baž ... …více»
|
19. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Koroptev ve vinných listech: Oškubané, opálené, vykuchané a vyprané koroptve osolíme a obalíme plátky čerstvé slaniny, čistě vypranými vinnými listy, obvážeme bílou nití, dáme do pekáčku s máslem a zvolna pečeme za stálého polé . ... …více»
|
14. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Guláš z dančího masa: Oloupanou cibuli na drobno nakrájíme a osmažíme na celé dávce tuku do zlatova, zamícháme mletou papriku, zalijeme trochou vařící vody, přidáme očištěné na stejnoměrné kostky nasekané maso, pepř, major ... …více»
|
14. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Daňčí plecko zavinuté: Plecko necháme odležet v jalovčinkách. Pak je omyjeme, vykostíme, rozřízneme na plocho. Posolíme, proložíme slaninou, natřeme nádivkou a zašijeme. Na kastrolu zpěníme na másle kořenovou zeleninu a cib ... …více»
|