Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.09. 2024
Dnes má svátek Darina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mexická mísa

fotka Mexická mísa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Mexická mísa:

400 g vepřového plecka  | 200 g hub  | 100 g rýže  | 2 papriky  | 1 cibule  | 4 dl smetany  | 250 g kukuřice  | 3 stroužky česneku  | 2 lžíce nasekané petželky  | 1 lžíce Vegety  |  mletý pepř  |  kmín  |  sůl

Postup přípravy receptu Mexická mísa:

Maso nakrájíme na 8 plátků, osolíme a opepříme. Rýži přebereme, propláchneme horkou vodou a zalijeme vodou, aby rýže byla přikrytá. Necháme ji půl hodiny stát. Pak rýži scedíme a nasypeme na dno větší nádoby. Posypeme ji utřeným česnekem, Vegetou, kmínem a zalijeme 1/3 smetany. Papriky nakrájíme na čtverečky a polovinu dáme na rýži. Jako další vrstvu dáme kukuřici, osolíme a dáme 4 plátky masa. Na maso vložíme na kolečka nakrájenou cibuli a zalijeme opepřenou smetanou. Přidáme nakrájené houby, opepříme, dále dáme petrželku a zbylé plátky masa. Zalijeme poslední třetinou smetany. Přikryjeme a vaříme. Pak necháme ještě 20 minut uzavřené stát.


Fotky receptu Mexická mísa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mexická mísa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !