Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Mléčné ovocné želé

fotka Mléčné ovocné želé
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Mléčné ovocné želé:

4 lístky bílé želatiny  | 720 ml kompotovaných višní  | 4 lžíce cukru  |  kousek skořice  | 1 jablko  | půl litru mléka  | 1 balíček vanilkové omáčky v prášku nebo pudinkového

Postup přípravy receptu Mléčné ovocné želé:

Želatinu změkčíme ve větším množství studené vody. Višně dáme na síto okapat. Zachycenou šťávu zahřejeme a přidáme do ní 2 lžíce cukru a kousek skořice. Vymačkáme želatinu a rozpustíme ji v horké šťávě. Jablko oloupeme, rozčtvrtíme, odstraníme jaderník a jednotlivé čtvrtky nakrájíme na plátky. Ze šťávy vyjmeme skořici, přidáme do ní plátky jablek a višně. Dezert rozdělíme do 4 misek a necháme vychladit. Mezitím si připravíme vanilkovou omáčku. Mléko, až na 2 lžíce, uvedeme do varu. Ve zbylém mléce rozmícháme prášek na omáčku a zbytek cukru. Směs vlijeme do vroucího mléka a ještě krátce povaříme. Omáčku necháme vychladit a podáváme ji k želé zvlášť.


Fotky receptu Mléčné ovocné želé:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mléčné ovocné želé
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !