Vložil: | Vikitorie |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 36 |
|
|
Použité suroviny receptu Moje francouzské brambory:
1,5 kg brambor
| 1 velká cibule
| 300 g měkkého salámu
| 1/2 plechovky hrášku
| 1 plechovka žampiónů
| 4 vejce
| hořčice a kečup
| sůl
| pepř
| trocha oleje
| na posypání strouhaný sýr
Postup přípravy receptu Moje francouzské brambory:
Na oleji orestujeme cibuli, salám, hrášek a žampióny, přidáme tak 4 - 5 lžic kečupu a 2 lžíce hořčice, sůl a pepř. Do této směsi přidáme prolisované, oloupané brambory vařené ve slupce a dobře promícháme. Na chvíli dáme prohřát do rozpálené trouby, zalijeme vejci a posypeme sýrem /nemusí být/ a zapékáme, dokud se vejce nesrazí.
Fotky receptu Moje francouzské brambory:
Fotky vložil: Vikitorie,evabel,damami