Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 30.11. 2024
Dnes má svátek Ondřej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Editina hrníčková bábovka

fotka Editina hrníčková bábovka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Editina hrníčková bábovka:

2 vejce  | 1 hrnek cukru  | 1 hrnek oleje  | 2 hrnky polohrubé mouky  | 1 hrnek mléka  | 1 prášek do pečiva  | 2 lžíce mletých ořechů  |  olej na vymazání a strouhanka na vysypání formy

Postup přípravy receptu Editina hrníčková bábovka:

Žloutky utřeme s cukrem do pěny a přimícháme olej. Prášek do pečiva smícháme s moukou. Do žloutkové pěny s olejem střídavě přimícháváme mouku a mléko, nakonec vmícháme ořechy. Z bílků vyšleháme pevný sníh a zlehka ho vmícháme do těsta. Formu dobře vymažeme olejem a vysypeme strouhankou. Pečeme v předehřáté troubě při 150.C asi 55 – 60 minut – dokud se těsto nelepí na špejli. Hotovou bábovku vyklopíme na mřížku. Po vychladnutí ji pocukrujeme moučkovým cukrem.


Fotky receptu Editina hrníčková bábovka:

Editina hrníčková bábovka
Editina hrníčková bábovka
Fotky vložil: diesonne,Marci7 
Hodnocení receptu Editina hrníčková bábovka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !