Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hruškový moučník

fotka Hruškový moučník
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Hruškový moučník:

4 hrušky  | 250 g listového těsta  | 50 g másla  | 50 g moučkového cukru  | 50 g pistácií

Postup přípravy receptu Hruškový moučník:

Na pánvi s kovovou rukojetí rozpustíme 5 dkg másla. Přisypeme práškový cukr, hrst pistácií a přihodíme oloupané a na půlky rozkrojené hrušky, které jsme zbavili jadřince. Všechny suroviny pražíme tak dlouho, dokud cukr nezačne karamelizovat.
Listové těsto vyválíme na placku takového rozměru, jako má pánev a položíme ji na podušené ovoce. Těsto propícháme vidličkou a celou pánev vložíme do trouby. Pečeme v předehřáté troubě za teploty 200-220 °C, po dobu 25 až 30 minut.
Až moučník vychladne, vyklopíme ho na talíř a před podáváním ho posypeme práškovým cukrem.




Fotky receptu Hruškový moučník:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hruškový moučník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !