Postup přípravy receptu Jahody tak trochu jinak:
Postup:
Pokud už se nám přejedly jahody na smetaně, jahodové buchty, koláče nebo lívance s jahodami, zkusíme netradiční dezert, který nás svou chutí jistě překvapí. Nenecháme se odradit použitím balzamikového octa, kombinace je to nezvyklá, ale přesto vynikající.
Omyté a okapané jahody dáme do misky, posypeme moučkovým cukrem a podle chuti zakapeme balzamikovým octem (pozor, skutečně balzamikový, jestli hodláme použít jiný, raději od nápadu upustíme a uděláme si jahody na smetaně :-)). Misku přikryjeme a jahody tzv. "potlučeme", tedy miskou štěrcháme jako šejkrem, aby se směs dokonale promíchala a spojila.
Jahody trochu pustí šťávu a směs na jahodách vytvoří jakoby glazuru. Můžeme nechat chvíli vychladit a poté podáváme.