Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 15.12. 2025
Dnes má svátek Radana a Radan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Štrůdl z celozrnné mouky a jogurtu

fotka Štrůdl z celozrnné mouky a jogurtu
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 19

Použité suroviny receptu Štrůdl z celozrnné mouky a jogurtu:

250 g Celozrnná žitná mouka  | 200 g bílého, nízkotučného jogurtu  | 1 ks vejce (nebo 1 lžíce Vajahitu)  | 1 kg jablek  | 1 sáček vanilkového cukru  |  rozinky  |  skořice  | špetka soli

Postup přípravy receptu Štrůdl z celozrnné mouky a jogurtu:

Mouku, špetku soli, vejce a jogurt zapracujeme do vláčného těsta. Vyválíme do tenka a poklademe strouhanými jablky. Posypeme vanilkovým cukrem (někdy ani není potřeba, když jsou jablka dost sladká - ale hezky provoní, že...:-)) a skořicí. Pokud jsou jablka hodně šťavnatá, hodí se je posypat ovesnými vločkami.
Pečeme na 180 - 200°C asi 30 - 40 minut.


Fotky receptu Štrůdl z celozrnné mouky a jogurtu:

Štrůdl z celozrnné mouky a jogurtu
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Štrůdl z celozrnné mouky a jogurtu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !