Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.11. 2024
Dnes má svátek Zina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Studený nepečený dort

fotka Studený nepečený dort
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Studený nepečený dort :

500 ml mléka  | 1 vanilkový pudink  | 2 vanilkové cukry  | 2 tvarohy  | 1 žloutek  |  cukr  |  libovolné ovoce  | 1 bílá želatina  | 2 balíčky piškotů

Postup přípravy receptu Studený nepečený dort :

Z mléka, pudinkového prášku a vanilkového cukru uvaříme pudink, který necháme vychladnout. Do studeného pudinku vmícháme tvarohy, vanilkový cukr, žloutek a cukr podle chuti. Vše důkladně vyšleháme. Do dortové formy naskládáme piškoty, zalijeme krémem a na něj klademe libovolné ovoce podle chuti, může být čerstvé i kompotované. Poslední vrstvu končíme krémem, poklademe ho ovocem a zalijeme želatinou. Tento dort necháme v lednici pořádně ztuhnout a uležet, aby se všechny vrstvy prolnuly. Potom podáváme například s čerstvým ovocem.


Fotky receptu Studený nepečený dort :

Studený nepečený dort
Studený nepečený dort
Studený nepečený dort
Studený nepečený dort
Studený nepečený dort
Studený nepečený dort
Studený nepečený dort
Fotky vložil: martikam,piskotik,uznevim 
Hodnocení receptu Studený nepečený dort
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !