Postup přípravy receptu Žravé řezy:
25 DKG CUKRU KRUPICE, 5 VAJEC, 5 LŽIC HORKÉ VODY, 15 DKG HL.MOUKY, PRÁŠEK DO PEČIVA.
NÁPLŇ
------
1 ŠLEHAČKU, 2 ZAKYSANÝ SMETANY, CUKR DLE CHUTI,
NA KOUSKY NAKRÁJENÉ BROSKVE
POLEVA
------
2 PUDINKY JAKÝKOLIV
3/4 L VODY
CUKR 5 LŽIČ(PODLE CHUTI I VÍC)
Postup
--------
VEJCE(ŽLOUTKY),CUKR,VODU ROZMÍCHÁME DO PĚNY.POTOM PŘIDÁME HL. MOUKU A PRÁŠEK DO PEČIVA.UDĚLÁME SI Z BÍLKŮ SNÍH A POMALU VMÍCHÁME DO TĚSTA.PAK DÁME NA PLECH PEČÍCÍ PAPÍR A NALIJEME NA NĚJ TĚSTO.PEČEME 15 AŽ 20 MINUT PŘI 160°C.
NECHÁME VYCHLADNOUT. NÁPLŇ 1 ŠLEHAČKU ROZMIXSUJEME S CUKREM,POTOM VMÍCHÁME POMALU 2 ZAKYSANÉ SMETANY A NAKRÁJENÉ BROSKVE.NATŘEME NA VYCHLADLÝ ŘEZ. PAK SI UDĚLÁME PUDINK 3/4 VODY A 2 MALINOVÉ NEBO JAHODOVÉ PUDINKY ROZMÍCHÁME,PŘIDÁME CUKR A NECHÁME ZA STÁLÉHO MÍCHÁNÍ PŘIJÍT K VARU A VAŘÍME 3 MINUTY. POLOVYCHLADLÉ NALIJEME NA ŘEZ.
ŘEZY NECHÁME HODINKU ULEŽET V LEDNICI.
A PAK UŽ JENOM SNÍME :-)
Fotky receptu Žravé řezy:
Fotky vložil: hačovka,Marci7,alenab,evulaS33