Použité suroviny receptu Mramorový koláč hruškový:
250 g hery
| 250 g cukru
| 1 vanilin
| 4 vejce
| 500 g polohrubé mouky
| 1 pr. do peč.
| 6 lžic mléka
| 2 lžíce kakaa
| 5 hrušek
| 4 lžíce hrubého cukru
| 3 lžíce meruňkové marmelády
Postup přípravy receptu Mramorový koláč hruškový:
Tuk utřeme s cukrem a vanilinem. Potom přidáme vejce, mouku, pr. do pečiva a mléko: 4 lžíce. Nalijeme polovinu do formy do zbytku těsta dáme zbytek mléka a kakao a nalijeme na světlé těsto. Oloupané a rozpůlené hrušky na povrch několikrát rozřízneme a dáme na těsto a posypeme hrubým cukrem a upečeme. (175 °C) Po upečení potřeme rozpuštěnou marmeládou.
Fotky receptu Mramorový koláč hruškový:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!