8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nadívaný pečený bažant

fotka Nadívaný pečený bažant
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Nadívaný pečený bažant:

1 ks bažant  | 100 g másla  | 70 g slaniny  | dle chuti: sůl  | Na nádivku:  | 4 ks rohlíků  | 2 ks vejce  | 100 g uzeného masa (šunky)  | 30 g slaniny  | 1,3 l mléka nebo hovězí polévky  | 1 bažantí jatýrka  | dle chuti: zelená petrželka  | dle chuti: muškátový květ a oříšek  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Nadívaný pečený bažant:

Příprava nádivky:
Rohlíky nakrájíme na tenké plátky, polijeme je vařícím mlékem (polévkou), vidličkou rozmačkáme a zamícháme. Přidáme na drobné kostičky nakrájenou slaninu, uzené maso (šunku), rozsekaná jatýrka, vejce, sůl, koření, nadrobno nasekanou zelenou petrželku a vše dobře promícháme.
Bažant:
Vykuchaného bažanta dobře omyjeme na povrchu i uvnitř a osolíme. Stehýnka a prsíčka protáhneme slaninou.
Dutinu břišní a volátko naplníme nádivkou, zašijeme je, prsíčka poklademe plátky slaniny a dáme péci na rozpálené máslo prsíčky dolů. Jakmile máslo zrůžoví podlijeme trochou vody a podle stáří bažanta pečeme 1–3 hodiny.



Fotky receptu Nadívaný pečený bažant:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nadívaný pečený bažant
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !