Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.10. 2024
Dnes má svátek Štefan a Sára
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Nakládaní sledi

fotka Nakládaní sledi
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Nakládaní sledi:

4 kuchyňsky upravení zelení sledi  | 1-1/2 citrón-šťáva  |  špetka soli  | 4 lžíce hladké mouky na obalení  | 6 lžic oleje  | 1/2 l vinného octa  | 1/2 l vody  | 3 bobkové listy  | 8 zrnek pepře  | 2 zrnka nového koření  | 250 g cibule

Postup přípravy receptu Nakládaní sledi:

Sledě pořádně omyjeme a osušíme. Břišní dutinu pokapeme citrónovou šťávou, zvenku i zevnitř osolíme, necháme trochu zaschnout. Obalíme v mouce, zahřejeme olej a opékáme z každé strany 3 minuty. Opatrně obrácíme. Hotové naskládáme do hlubší misky a necháme vychladnout. Ocet převaříme s vodou, bobkovým listem, pepřem a nakonec přidáme kolečko cibule a vaříme ještě 5 minut. Tekutinu vychladíme a zalijeme sní sledě. Necháme odležet v chladničce 24 hodin.


Fotky receptu Nakládaní sledi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nakládaní sledi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !