6 buřtů
| 6 pálivých paprik
| 3 cibule
| 200 ml octa
| 100 ml piva
| 100 ml vody
| 1 lžíce drceného pepře
| 2 lžičky cukru
| 1 lžička soli
| 1 lžička černého pepře
| celé nové koření
Postup přípravy receptu Naložené pikantní buřty:
Buřty a cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka. Papriky očistíme a nakrájíme na menší kousky. Ocet svaříme s vodou a pivem, přidáme sůl, cukr a koření. Buřty, cibuli a papriky naskládáme do sklenice, zalijeme je připraveným teplým nálevem, sklenici uzavřeme a uložíme alespoň na dva dny do chladu. Nakládané buřty podáváme s čerstvým chlebem a pivem.
Fotky receptu Naložené pikantní buřty:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!