Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.03. 2025
Dnes má svátek Růžena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nebeské řezy

fotka Nebeské řezy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Nebeské řezy:

250 g cukru  | 1 Hera  | 6 žloutků  | 250 g hladké mouky  | 1 prášek do pečiva  | 1 vanilkový cukr  | 6 bílků  | 1/8 l rozpustné kávy  | 1 PL kakaa  | 0,5 dcl rumu  | 2 šlehačky ke šlehání nebo Ramy Cremefine ke šlehání  |  čokoláda na postrouhání  | trochu vaječného koňaku

Postup přípravy receptu Nebeské řezy:

Z cukru, Hery a žloutků vyšleháme krém, přidáme mouku, prášek do pečiva, vanilkový cukr a nakonec sníh z bílků. Upečeme. Během pečení si připravíme směs z 1/8 l uvařené rozpustné kávy, 1 lžíce kakaa, 1 lžíce cukru a 0,5 dcl rumu. Ještě do teplé buchty pomocí stříkačky nastříkáme rovnoměrně asi 20 míst vzniklou směs. Po vychladnutí potřeme 2 ušlehanými šlehačkami se ztužovačem. Pomocí lžíce vytvoříme na povrchu vlnky, postrouháme čokoládou a pokame vaječným koňakem.


Fotky receptu Nebeské řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nebeské řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře receptu Nebeské řezy
Obrázek uživatelky
profil
taky znám a jsou mňamka,propichuji to špejlí.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
vyzkouším,ale taky bez stříkačky, též ji popíchám......mňam, to musí být dobrota.....Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tuhle buchtu dělám často, chutná nám. Místo stříkačky napíchám buchtu špejlí.
Má se jíst až druhý den, prý je chutnější, ale bohužel ji sníme hned,tak nevím.

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles