Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Norská kremet fiskesuppe

fotka Norská kremet fiskesuppe
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Norská kremet fiskesuppe:

200 g filetu z lososa  | 200 g filetu z tresky  | 2 lžíce sekané nebo 1 lžíce sušené petrželky,  | 2 lžíce tomatového (červeného) pesta  | 650 ml vody nebo rybího vývaru  | 200 ml sladké smetany  | 1 lžíce hladké mouky  | 150 ml bílého vína  | 1 lžíce másla  | 100 g celeru  | 100 g tuřínu  | 1/2 fenyklu  |  mletý pepř  | 1/2 pórku  | 2 mrkve  |  sůl

Postup přípravy receptu Norská kremet fiskesuppe:

Zeleninu nakrájíme na tenké nudličky nebo slabé plátky, filety zbavíme kůže a nakrájíme na kostky cca 2x2 cm. V hrnci rozehřejeme máslo a orestujeme na němzeleninu do zavonění. Přidáme mouku a zapražíme do lehkého zrůžovění, vsypeme pesto, zalijeme všemi tekutými složkami a necháme mírně vařit 15 minut. Vložíme ryby a petrželku a táhneme ještě 10 minut. Dochutíme solí a pepřem a podáváme s dobrým chlebem.


Fotky receptu Norská kremet fiskesuppe:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Norská kremet fiskesuppe
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !