Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obložená zapečená houska

fotka Obložená zapečená houska
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Obložená zapečená houska:

1 lžíce hořčice  | 1 houska  | 1 lžíce kečupu  | 1 ledový salát  | 2 plátky šunky  | 2 plátky tvrdý sýr plátkový 30%

Postup přípravy receptu Obložená zapečená houska:

Housku rozkrojíme, jednu stranu namažeme kečupem, druhou stranu hořčicí, poklademe plátky sýra a šunky, množství individuálně dle chuti. Rajče a salát důkladně omyjeme. Rajče rozkrájíme na plátky, ze salátu oddělíme listy a rozprostřeme rovnoměrně do housky. Takto přivenou housku (v tomto stavu je možné pokrm skladovat) vložíme na talíř a dáme do mikrovlnné trouby, kde ohříváme cca 1 minutu na 300 stupňů, popř. do tousteru, kde pečeme po dobu jednoho pečícího cyklu, cca 2 minuty. Po vyjmutí je pokrm připraven k okamžité konzumaci. Jako příloha je nejvhodnější zelenina.



Fotky receptu Obložená zapečená houska:

Obložená zapečená houska
Obložená zapečená houska
Fotky vložil: jessynka 
Hodnocení receptu Obložená zapečená houska
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !