Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Obložený biftek

fotka Obložený biftek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Obložený biftek:

750 g pravé svíčkové  |  sůl  |  pepř  |  sádlo nebo olej  | 100 g šunky  | 8 vajec  | 1 lžíce hladké mouky  | šálek vývaru z masoxu  | 1 lžíce sójové omáčky

Postup přípravy receptu Obložený biftek:

Svíčkovou nakrájíme přes vlákna masa na silnější plátky, lehce je naklepeme tupou stranou nože, osolíme a opepříme. Na pánvi rozpálíme sádlo nebo olej, vložíme bifteky a z každé strany opékáme asi 4 minuty, aby byly uvnitř růžové, nikoliv krvavé. Stejně opečeme i plátky šunky a v lívanečníku na troše tuku opečeme vejce. Tuk po opékání zaprášíme moukou, osmahneme ji, zalijeme šálkem vývaru a povaříme, až se tuk odděluje od šťávy, a ochutíme sójovou omáčkou. Bifteky zatím necháme na teple. Pak je poklademe plátky opečené šunky, ozdobíme volským okem z vejce, podlijeme šťávou a podáváme se smaženými bramborovými hranolky a obložíme přílohovou zeleninou, sterilovanými žampióny, čerstvými rajčaty nakrájenými na plátky, lístkem hlávkového salátu apod.


Fotky receptu Obložený biftek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Obložený biftek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !