Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.09. 2024
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Obrácené zapečené řízky z krkovice

fotka Obrácené zapečené řízky z krkovice
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 27

Použité suroviny receptu Obrácené zapečené řízky z krkovice:

4 plátky vepř. krkovice bez kosti  | 150 g angl. slaniny  | 60 g strouhanky  | 4 vejce  |  olej  |  mletý kmín  |  sůl  | zálivka  | 1/2 l vody  | 120 g másla  | 1 masox

Postup přípravy receptu Obrácené zapečené řízky z krkovice:

Krkovici naklepeme. Osolíme ji, okmínujeme a obalíme ve strouhance. Co nejvíce strouhanky vtlačíme do masa.
Vejce rozšleháme v míse, na pánvi rozehřejeme olej. Troubu předehřejeme na 200°C. V hrnci svaříme vodu, masox a máslo.
Plátky masa ve strouhance dobře namočíme v rozšlehaných vejcích a ihned dáváme do rozpáleného tuku a z obou stran opečeme.
Osmažené maso naskládáme do zapékací misky, obložíme anglickou slaninou, zalijeme připraveným vývarem a dáme do trouby. Pečeme přibližně půl hodiny.



Fotky receptu Obrácené zapečené řízky z krkovice:

Obrácené zapečené řízky z krkovice
Obrácené zapečené řízky z krkovice
Obrácené zapečené řízky z krkovice
Fotky vložil: Nandiči 
Hodnocení receptu Obrácené zapečené řízky z krkovice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !