Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 30.01. 2025
Dnes má svátek Robin
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Omáčka z japonských hub

fotka Omáčka z japonských hub
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 38

Použité suroviny receptu Omáčka z japonských hub:

30 g másla  | 200 g japonských hub  | 2 lžíce muškátového vína  | 1/4 hrnku silného hovězího vývaru  | 2 lžíce celozrnné hořčice  | 3/4 hrnku smetany ke šlehání  | dle chuti: sůl a pepř  | 1 lžíce nadrobno nakrájené čerstvé petrželky

Postup přípravy receptu Omáčka z japonských hub:

Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme houby a mícháme při střední teplotě, až jsou houby měkké (pokud používáme sušené houby, před úpravou je na hodinu namočíme do vody). Přilijeme muškátové víno a mícháme tak dlouho, až se téměř vypaří. Přimícháme vývar, hořčici a smetanu a za stálého míchání uvedeme do varu. Snížíme teplotu a zvolna vaříme 5 minut, až se tekutina částečně odpaří a omáčka zhoustne. Ochutíme, přidáme petrželku a podáváme.



Fotky receptu Omáčka z japonských hub:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Omáčka z japonských hub
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles