Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 30.10. 2025
Dnes má svátek Tadeáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Omeleta beskydská

fotka Omeleta beskydská
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Omeleta beskydská:

20 dkg čerstvých hub nebo žampiónů  | 8 vajec  | 8 dkg uzeného (klobása)  | 8 dkg másla  | 8 dkg strouhaného sýra  | 8 dkg cibule  |  pepř  |  pažitka  |  sůl

Postup přípravy receptu Omeleta beskydská:

Na rozpuštěném másle na pánvi usmažíme do zlatova cibulku, přidáme houby, uzené na kostičky a vše osmahneme. Tuto směs zalijeme rozšlehanými vejci se sýrem, pažitkou, solí a pepřem. Upečenou omeletu podáváme s bramborem nebo chlebem.


Fotky receptu Omeleta beskydská:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Omeleta beskydská
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Zlaťáky