Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 27.11. 2024
Dnes má svátek Xenie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Oříškový velikonoční beránek

fotka Oříškový velikonoční beránek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Oříškový velikonoční beránek:

200 g polohrubé mouky  | 250 g cukru moučka  | 200 g pomletých vlašských jader  | 2 vejce  | 1/2 prášku do pečiva  | 1 sklenice oleje  | 1/2 sklenice mléka

Postup přípravy receptu Oříškový velikonoční beránek:

Žloutky utřeme s olejem a moučkovým cukrem. Smícháme polohrubou mouku s práškem do pečiva a opatrně do této směsi vlijeme mléko. Do směsi přidáme ušlehaný sníh ze 2 bílků. Na závěr vmícháme do těsta rozemleté vlašské ořechy. Formu na beránka důkladně vymažeme tukem, vysypeme hrubou mouku. Do formy poté vlijeme připravené těsto a formu zaklopíme. Beránka pečeme v předem vyhřáté troubě na 190 °C asi 45 minut.


Fotky receptu Oříškový velikonoční beránek:

Oříškový velikonoční beránek
Oříškový velikonoční beránek
Oříškový velikonoční beránek
Oříškový velikonoční beránek
Oříškový velikonoční beránek
Oříškový velikonoční beránek
Oříškový velikonoční beránek
Oříškový velikonoční beránek
Fotky vložil: katkina,hlouskova,Torta,jimas 
Hodnocení receptu Oříškový velikonoční beránek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !